• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

hello dziewczynki nie bylo mnie dwa tygodnie(nawet nie probuje tego nadrabiac) wszystkim mamusiom znajacym plec dzidziusia gratuluje i witam nowe grudnioweczki!! caly zeszly tydzien spedzilam nad morzem , cos tam probowalam odpoczywac a dzis piore i prasuje..

reklama
Mea same super wieści:) Extra:)

Ja sobie kupiłam butki na wesele. Sukienkę i korale w zeszłym tyg. Mój mi zakupił:) I tym sposobem na wesele mam wsjo pokupione. Wreszcie bo akurat na wesele zakupów nie lubię robić.
Wieczorkiem będę miała formata laptopka. Lapik ma już 2 lata, chodzi dobrze choć czasem zamula, dla mnie rzadko, ale Mój się upiera na formata:P

Mea same super wieści:) Extra:)

Ja sobie kupiłam butki na wesele. Sukienkę i korale w zeszłym tyg. Mój mi zakupił:) I tym sposobem na wesele mam wsjo pokupione. Wreszcie bo akurat na wesele zakupów nie lubię robić.
Wieczorkiem będę miała formata laptopka. Lapik ma już 2 lata, chodzi dobrze choć czasem zamula, dla mnie rzadko, ale Mój się upiera na formata:P

no to do zobaczenia za 2 dni :D mi przynajmniej tyle zajmuje doprowadzenie systemu do stanu uzywalnosci :D ... chociaz teraz z vista powinno to dzialac od razu :D

Mea gratuluję ;)
i ja dołaczam do grona szczęsliwych nosicielek DZIEWCZYNEK ;)
haaa a co ;p też bede miała dziewczynkę ;)
zdrowa jak ryba.. wszystko sprawdzone.. wazy 350gram ;D baba jak ... dąb ;D hhehehe
serduszko też ślicznie bije i w ogóle SUPER.. ;)
napiszę więcej innym razem bo przez ten remont nie wiem gdzie ręce włożyć
ale musiałam się pochwalić córeczką ;D

Mea gratuluję ;)
i ja dołaczam do grona szczęsliwych nosicielek DZIEWCZYNEK ;)
zdrowa jak ryba.. wszystko sprawdzone.. wazy 350gram ;D baba jak ... dąb ;D hhehehe

no to nasze damy beda rowiesniczkami :D

Witajcie kobietki:-):-) Nie udzielam sie zbytnio jak kiedys, ale naprawde brakuje mi czasu. Aktualnie jestem na zwolnieniu do konca tyg, wiec zagladam tu czesciej i staram sie czytac co tam u was:tak: Ostatnio w pracy zaczal mi twardniec brzuszek i pojawil sie bol w krzyzach. Niestety w pracy jestem dlugo na nozkach:-(, Czesto wieczorem czuje jakby brzuszek chcial mi eksplodowac...Czy macie tez cos takiego czasami dziewczyny?? Biore luteine, bo tak mi powiedziala lekarka w Polsce a tu w Szkocji to dla nich jak nie plamie to nie ma sie czym przejmowac, co mnie bardzo wkurza.:-(:-(Czasem wezme tez nospe. Mam do was jeszcze jedno pyt. Jak leze na pleckach to z brzuszka robi mi sie taka pileczka, ktora czaczyna sie nieco powyzej pepka i konczy barzdo nisko, czasem czuje ruchy dziecka bardzo nisko...Czy to normalne??Czy u ktorejs z was jest podobnie?? Z gory dziekuje wam za odpowiedz:tak::-)
Mea - gratuluje coreczki;-)U nas tez podobno corka, ale na 80%, bo pepowina byla miedzy nozkami, wiec jeszcze cos moze sie tam schowalo. Musimy sprawdzic pozniej.

....i ja dołaczam do grona szczęsliwych nosicielek DZIEWCZYNEK ;)

Gratuluje rowniez!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kobietki:-):-) Nie udzielam sie zbytnio jak kiedys, ale naprawde brakuje mi czasu. Aktualnie jestem na zwolnieniu do konca tyg, wiec zagladam tu czesciej i staram sie czytac co tam u was:tak: Ostatnio w pracy zaczal mi twardniec brzuszek i pojawil sie bol w krzyzach. Niestety w pracy jestem dlugo na nozkach:-(, Czesto wieczorem czuje jakby brzuszek chcial mi eksplodowac...Czy macie tez cos takiego czasami dziewczyny?? Biore luteine, bo tak mi powiedziala lekarka w Polsce a tu w Szkocji to dla nich jak nie plamie to nie ma sie czym przejmowac, co mnie bardzo wkurza.:-(:-(Czasem wezme tez nospe. Mam do was jeszcze jedno pyt. Jak leze na pleckach to z brzuszka robi mi sie taka pileczka, ktora czaczyna sie nieco powyzej pepka i konczy barzdo nisko, czasem czuje ruchy dziecka bardzo nisko...Czy to normalne??Czy u ktorejs z was jest podobnie?? Z gory dziekuje wam za odpowiedz:tak::-)
Hej mi rowniez brzuch czasem a wczesniej to nawet czesto ale od 2tyg biore fenoteral i jest lepiej chociaz dzisiaj tez mi cos twardnieje czesciej. Mysle ze nie bierz nospy czasami a regularnie 3*2 ja tak bralam przed tym lekiem ale na mnie to nie dzialalo.
A co do dzidzi to ja rowniez bardzo czesto czuje bardzo nisko i juz nawet pytalam dziewczyn czy one tez tak maja i mowia ze tez.Tak wiec sie o to nie martw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry