• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Hej mi rowniez brzuch czasem a wczesniej to nawet czesto ale od 2tyg biore fenoteral i jest lepiej chociaz dzisiaj tez mi cos twardnieje czesciej. Mysle ze nie bierz nospy czasami a regularnie 3*2 ja tak bralam przed tym lekiem ale na mnie to nie dzialalo.
A co do dzidzi to ja rowniez bardzo czesto czuje bardzo nisko i juz nawet pytalam dziewczyn czy one tez tak maja i mowia ze tez.Tak wiec sie o to nie martw.

Karolak12 - Dziekuje;-) Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze:tak:

reklama
gratulacje Dziewczyny!!!

kto chce pangę po chińsku??? bo narobiłam jak głupia ale to jest takie dobre:-)
dołączam od dziś do grona remontowiczek-farba i pigmenty kupione, szablony też więc od jutra do dzieła-dzisiaj muszę szafki opróżniać:tak:

gratulacje Dziewczyny!!!

kto chce pangę po chińsku??? bo narobiłam jak głupia ale to jest takie dobre:-)
dołączam od dziś do grona remontowiczek-farba i pigmenty kupione, szablony też więc od jutra do dzieła-dzisiaj muszę szafki opróżniać:tak:
ja właśnie skończyłam wnosic do kuchni.. ;D tylko firanę zawiesić i podłogę drugi raz umyć.. no i czas na sypialnię ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry