• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Dziewczynki melduję się po wizycie.
Najważniejsze czyli plamka na serduszku: nadal jest (to tzw. bright spot), ale lekarz kazał się tym nie przejmować, podobno występuje to u wielu dzieci, a poza tym serduszko ładnie i miarowo pracuje i on nic niepokojącego nie widzi:) A ta plamka to prawdopodobnie pozostałość po opryszczce, którą miałam w I trymestrze. Ale skoro mam się tym nie denerwować, to tak zrobię.
Poza tym Maleństwo zdrowe i takie śliczne:) Ładnie przybrało na wadze, bo przez ostanie 4y tygodnie dobiło do wagi 650 gram (a ważyło 350).
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków! Odezwę się jutro, bo Sławek zaraz przejmuje kompa:) Do napisania!
PS. AnOoLa gratuluję córeczki!

reklama
Mea gratuluję ;)
i ja dołaczam do grona szczęsliwych nosicielek DZIEWCZYNEK ;)
haaa a co ;p też bede miała dziewczynkę ;)
zdrowa jak ryba.. wszystko sprawdzone.. wazy 350gram ;D baba jak ... dąb ;D hhehehe
serduszko też ślicznie bije i w ogóle SUPER.. ;)
napiszę więcej innym razem bo przez ten remont nie wiem gdzie ręce włożyć
ale musiałam się pochwalić córeczką ;D

Czyli wiekszosc dziewczynek juz jest:tak:WIELKIE GRATULACJE!

No kochana, ja się nie dziwię ja to 3 raz przerabiam i i tak przeżywam każde usg :-D
jutro znowu zobaczę dzidziolka:-)

Ja tez juz bym chciala to przerabiac:tak:juz nie moge sie doczekac,az wam zazdroszcze tych widoczkow waszych dzidziolkow:-(

Najważniejsze czyli plamka na serduszku: nadal jest (to tzw. bright spot), ale lekarz kazał się tym nie przejmować, podobno występuje to u wielu dzieci, a poza tym serduszko ładnie i miarowo pracuje i on nic niepokojącego nie widzi:) A ta plamka to prawdopodobnie pozostałość po opryszczce, którą miałam w I trymestrze. Ale skoro mam się tym nie denerwować, to tak zrobię.
Poza tym Maleństwo zdrowe i takie śliczne:) Ładnie przybrało na wadze, bo przez ostanie 4y tygodnie dobiło do wagi 650 gram (a ważyło 350).
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków! Odezwę się jutro, bo Sławek zaraz przejmuje kompa:) Do napisania!

Masz racje,co ci da zamartwianie sie,najwazniejsze ze dzidzia prawidlowo sie rozwija;-)

Bardzo się cieszę, że wszystko OK i że ta plamka to nic niebezpiecznego nie jest :-D

Ja się troszkę boję jutrzejszego usg bo tą grypę teraz przeszłam :-( ale myślę że w 2 trymestrze to nie powinno zaszkodzić :-)

Mokka to super że to nic poważnego i już się nie martw na zapas!:-)
A dla wszystkich mam nadzieję na pocieszenie napiszę że we wtorek miał operacje syn mojego kuzyna, któremu wykryto poważną wadę serca jeszcze w brzuszku jak był! W skrócie wyglądało to tak że odłączyli mu serduszko i płucka i schłodzili do 20 st C!
I już Pawełek jest w super formie! W końcu najada się z cyca, bo przedtem nie miał siły ssać! I oprócz dość częstych kontroli które go oczywiście czekają to można powiedzieć że jest zdrowym bobaskiem!

reklama
anoola, mea, gratuluję dziewczynek :tak:
moka, cieszę się, że wszystko w porządku!

moja mysia dziś rozrabia, wyobraźcie sobie, że tak kopała, że zobaczyłam odznaczoną rączkę/nóżkę :szok: strasznie się cieszę, że wariuje, to znaczy, że z nią wszystko w porządku, bo ostatnio mam jakieś dziwne obawy :-(

przeholowałam dziś, ołaziłam się jak głupia, zaliczyłam fryzjera i ciucholand (kg po 6 zł :szok:) a teraz umieram. prawą stopą nie ruszę, bo taka opuchnięta, jeszcze ten dzisiejszy upał. dobrze, że jutro ma padać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry