Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miewam wtedy ratuję się miętą a w ostateczności no-spą, nie zdarza mi się to często ale czasem zjem za dużo i efekt jest przykry.Hej kochane:-) mam małę pytanko czy miewacie bóle żołądka?
I na głodnego i jak coś zjem mnie boli niestety:-(Ja miewam wtedy ratuję się miętą a w ostateczności no-spą, nie zdarza mi się to często ale czasem zjem za dużo i efekt jest przykry.

Mnie czasami na głodniaka boli jak mi dokuczają zaparcia. Zapytaj gina może coś ci poradzi przecież podstawy medycyny znać musi.I na głodnego i jak coś zjem mnie boli niestety
Jak mu o tym powiedziałam to powiedział, że to normalne. resztą większe bóle miałam ok 13 tygodnia ale teraz od dwóch dni mi się zaczęło. Wycisnę coś z niego w czwartekMnie czasami na głodniaka boli jak mi dokuczają zaparcia. Zapytaj gina może coś ci poradzi przecież podstawy medycyny znać musi.

Bardzo dobrze:-) trochę zamieszania ale mnie nie przemęczająPauluś a jak tam przygotowania do ślubu? bo to już za 4 dni:-)

No to chyba tyle.