Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie dzisiaj mnie nie wypisuja bo chca mi jeszcze zrobic USG, ale mam nadzieje ze juz jutro mnie puszcza. Wiesz ja znowu rozmawialam z moim lekarzem bo mial dyzur akurat na oddziale i on mi powiedzial ze teraz nie powinna macica w ogole sie stawiac, ze moze od 27 tygodnia. Znowu ten doktor na obchodzie dzisiaj rano powiedzial ze jak 5 razy sie stawia to do przełkniecia jest, a ja mi sie postawi wiecej to bede miala kroplowke, wczoraj 4 razy, dzisiaj narazie 1 raz wiec chyba jest postep...
a mnie tez niedawno kopaly strasznie nisko ale sie potem podniosly
kto obstawial syna niech wyskakuje z kasiory !!!
bedzie KSIĘŻNICZKA !!!
Nawet oddech wstrzymałam żeby nic nie przeoczyć:-) A ten gałgan tak się obrócił i schował do środka że w końcu znalazła położna to serduszko z całkiem innej strony niż zawsze i tak cichutko biło!!!Ale równo i mocno
moj bardzo chcial syna ale powiedzial ze jeszcze nic straconego ... zawsze syn moze byc drugi![]()

Hej Dziewczynki!
Po pierwsze mea gratuluję córci!
cherie leż i odpoczywaj; dobrze, że szybko zareagowałaś; gratuluję córeczki!
23marta ty też trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze i jutro wypiszą Cię do domu.
dagmar przykro mi, na pewno bardzo liczyłaś na te pieniądze; ale wszystko musi się dobrze ułożyć.
U nas też finansowo niezbyt dobrze, pracuje tylko mój mąż. Do tego połowa wypłaty odchodzi nam na mieszkanie i pozostałe rachunki. Na teściów nie możemy liczyć, bo poza rentą teściowej nie mają żadnych dochodów. U moich rodziców też w tym roku pogorszenie sytuacji finansowej. No cóż niestety odczuwamy kryzys ekonomiczny. Liczymy więc na siebieJakoś damy radę. Mamy siebie i to jest najważniejsze. W kryzysowej sytuacji dziadkowie coś pewnie wyskrobią na wnuczątko, ale oby takich kryzysowych sytuacji nie było. Tak sobie myślę, że są ludzie którzy mają jeszcze gorzej, więc nie narzekamy tylko cieszymy się z tego, co jest. Na pewno wszystkie damy radę.
Dziewczynki dzisiaj na 15.50 idę na usg i dowiem się co z tą plamką na serduszku mojego maleństwa. Proszę Was trzymajcie kciuki, aby to nie było nic poważnego!

Ja kupiłam 11 bodów z krótkim rękawkiem za 11 złcudowne są i taniutkie
![]()
:-)gdzie ty takie ceny wynalazłas???Mnie tez juz korci zeby cos niecos zaczac kupowac
tylko nie wiem czy nie kupie body z długim rekawkiem,przeciez to bedzie zima.no dokladnie co lekarz to inna teoria, ten od mojej sali powiedzial ze jak dobije do 7 to kropówa, a ja nie kce i leze, a od magicznej liczby dziela mnie tylko 2 ...ja lezalam juz dwa razy w szpitalu z powodu stawiania sie brzucha...od 16 tygodnia do 20 lezalam w lozku...
nospa 3x1 i magnez 3x1 teraz w 22 troszke przeszlo..ale kilka razy na dzien sie stawia...
jednego dnia raz innego 5
moja lekarka twierdzi ze na tym etapie ciazy od 5 do 7 skorczy uznaja za norme..
wazne zeby nie byly bolesne...
niestety co lekarz to inna teoria...
odpoczywaj i nie mysl o tym;-)