Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
maggie_f ojj u mnie też się namęczyliśmy, żeby pooglądać dzidzie. Ale też się udało (dodaje zdjęcie z usg 4D)
Mój synek waży już 777g (teraz pewnie troszkę więcej)
Prawdano to same dobre wiadomosioby tak dalej
![]()

maggie_f ojj u mnie też się namęczyliśmy, żeby pooglądać dzidzie. Ale też się udało (dodaje zdjęcie z usg 4D)
Mój synek waży już 777g (teraz pewnie troszkę więcej)
Dobrą metodą jest jak pisały dziewczyny przynieśc najpierw jakąś pieluszke do powąchania pieskowi. Zazwyczaj z pieskami nie ma problemu, sa wręcz jak opiekunowie. Tk sie tez moja psina zachowywała jak pojawił sie Antoś. Pierwsze co to musielismy jej dac powąchac i pokazać dziecko, ona dosłownie pilnowała jego łóżeczkaDziewczynki mam takie pytanie: czy wiecie może jak przyzwyczaić psiaka do maluszka? U rodziców jest mój kochany piesek i zastanawiam się jak zareaguje na maleństwo. Czy ma może któraś doświadczenie z tym związane?
Jak tylko zapiszczał od razu biegła do mnie i przyprowadzała do łóżeczka
I juz po połówkowym. Kurcze, nie wiem czy załapię się jednak na ten grudzień:-( Chociaż baaardzo bym chciała ale z dzisiejszego usg wychodzi 2.01.W każdym razie dzidzia ok- serduszko ładnie bije, waga-400g. A ja nie przytyłam jednak od ostatniego ważenia, jakoś mi lepiej z tą świadomością![]()