Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgadzam się są osoby które po prostu nie mają pieniążków i nie mają wyjścia, muszą państwowo uczęszczać a w niektórych miastach nawet państwowa opieka medyczna jest na dobrym poziomie.Wiadomo ze nikt na dziecku nie oszczedza(a przynajmnie nie chce) ,ale wiesz nie kazdego stac ,a to nie znaczy ,ze tan ktos oszczedza na dziecku.![]()
Ciekawa jestem co dziś wymyśli, obchodzimy 3 rocznicę, chyba pamięta, może mi się jakieś kwiatole dostaną?:-)

Ale ja też nie śpię na kasie. Po prostu jestem zdania, że lepiej więcej dać kasy a mieć pewność, że Cię ginek nie oleje a porządnie się Tobą zajmie. I tą pewność mam właśnie poprzez prywatnego gina. Państwowo oj bardzo różnie bywa.
Ale ja też nie śpię na kasie. Po prostu jestem zdania, że lepiej więcej dać kasy a mieć pewność, że Cię ginek nie oleje a porządnie się Tobą zajmie. I tą pewność mam właśnie poprzez prywatnego gina. Państwowo oj bardzo różnie bywa.
owszem, może i racja, że "płacisz-wymagasz" ale nie każdy lekarz to dobry lekarz...
jak widac nie ma w tym temacie regoly ... ja mojego lekarza nie zamienilabym nawet jak by mi za to mieli doplacacbo bardziej cenie sobie czlowieka niz wypasiony gabinet i pozycje w lekarskim swiatku
![]()
owszem, może i racja, że "płacisz-wymagasz" ale nie każdy lekarz to dobry lekarz...
trzeba tylko uwazac zeby po takim tekscie do lekarza nie uslyszec "przeciez nikt pani/pana nie zmusza do chodzenia akurat do mnie" - takie zdanie kumpel uslyszal od doktorka X ... jak zarzadal zwrotu kasy za wszystkie wczesniejsze wizyty i zagrozil sadem to gosc go zwyczajnie wyrzucil z gabinetu ...