• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja przytyłam 7 i nie mam jeszcze żadnych na szczęście a do niedawna używałam tylko oliwki bambino. A ile mililitrów ma twój krem?
I obys ich nie miala ,ja kurde w wieku 19 lat ( taka mloda mamusia byla ze mnie 8 lat temu ; ) Mialam juz rozstepy na cyckach i tyłku .dzieki bogu ze brzuszek ocalal !!!!!!
ziaja ma 150 ml !co do kopniakow malenstwa bardzo nisko ,moja dzidzia wali mnie z dynki bo ma ulozenie glowkowe w sam dol macicy !!!!!! Czasami musze sie skoncentrowac abym sie nie zesikala normlanie !! nie zbyt lubie tego typu kopniaczki :sorry2: i mowie prosto z serca !

Hej Dziewczynki,

Joasiu - ale poszalałaś z tym nadrabianiem-odpisywaniem. Chylę czoła :-D:-D:-D
Ja obstawiam u Ciebie Dziewuszke ;-)

Mam małą dużą masakrę od wczoraj wieczorem. Nie mogłam zasnąć bo tak bolały (dziwne uczucie takie jakby łaskotki) mnie kolana i łokcie. Myślałam że mi przejdzie do dziś ale duuuuuuuuupa. Świra dostaje dosłownie. :-(

Witajcie kobietki, z rana przeszła burza i powietrze się lżejsze zrobiło, dziś idę odebrać wyniki badań zobaczymy co będzie, mam nadzieję że OK.

Niestety taka jest powszechna opinia o lekarzach w Polsce i to nie tylko o ginekologach, ja wiem że są również "lekarze z powołania", ale podczas studiów miałam kontakt ze studentami medycyny i niestety część z nich nie przyszła na studia w pogoni za swoimi zainteresowaniami ale za pieniądzem.Gratuluję dziewczynom które są w pełni zadowolone ze swoich lekarzy.:tak:

Ja chodzę do kobiety gin i w 100% mogę powiedzieć że jest najdelikatniejszym ginekologiem-kobietą w moim mieście.A przetestowałam wszystkie. Także kwestia szczęścia , na kogo się trafi.

NO wlasanie zgadzam sie z toba ,kwestia na jakiego lekarza sie trafi !!! Sa lekarze i lekarze i tak juz bedzie ci lepsi i ci gorsi ,ci z powolania ( choc takich malo) i ci co licza kase - takie zycie !
U nas burzaaa byla w nocy ,no matko boska tak lalo ze spac nie moglam ,pozniej dzidzi sie wybudzila i ...kaplica spac nie moglam przez 1,5 godziny z tego wszsytkiego ahahah :)

A ja smarowałam się w pierwszej ciąży oliwką i rozstępy pojawiły się w 8 miesiącu:-(
Teraz kupiłam Perfecta mama i niestety już są:wściekła/y:
Ale to chyba od genów zależy bo brzuszek wcale nie jest bardzo duży!
Teraz mam zamiar zainwestować w jakiś naprawde dobry krem który chociaż je rozjaśni bo wiem że całkiem nie znikna:zawstydzona/y:
Ja tez jestem zdania ze to od genow zalezy oooo !!! Ale wierze bardzo w kremy ;) i usilnie sie smaruje ahahaha !!!

I obys ich nie miala ,ja kurde w wieku 19 lat ( taka mloda mamusia byla ze mnie 8 lat temu ; ) Mialam juz rozstepy na cyckach i tyłku .dzieki bogu ze brzuszek ocalal !!!!!!
ziaja ma 150 ml !co do kopniakow malenstwa bardzo nisko ,moja dzidzia wali mnie z dynki bo ma ulozenie glowkowe w sam dol macicy !!!!!! Czasami musze sie skoncentrowac abym sie nie zesikala normlanie !! nie zbyt lubie tego typu kopniaczki :sorry2: i mowie prosto z serca !
Ja mam 19 lat ale w grudniu skończę 20:-D więc też młoda mamusia. Mój ma tyle samo-150 ml ale troszkę droższy pewnie dlatego, że mój Artur powiedział w aptece, że chce jakiś lepszy a wiadomo jak to farmaceuta przeważnie rozumie-im droższy tym lepszy. Co do tych uderzeń to mam podobnie ostatnio na spacerze tak dzidzia nacisnęła mi na pęcherz, że musiałam poratować się wyprawą w krzaczki:-) a mój się wyśmiewał:szok::tak::tak::tak:

Hej Dziewczynki,

Joasiu - ale poszalałaś z tym nadrabianiem-odpisywaniem. Chylę czoła :-D:-D:-D
Ja obstawiam u Ciebie Dziewuszke ;-)

Mam małą dużą masakrę od wczoraj wieczorem. Nie mogłam zasnąć bo tak bolały (dziwne uczucie takie jakby łaskotki) mnie kolana i łokcie. Myślałam że mi przejdzie do dziś ale duuuuuuuuupa. Świra dostaje dosłownie. :-(
NO pisalam na samym poczatku ze chlone kazdego niusa jak narkomanka babybooma hahahaahah ...musialam !!!!! Wybaczcie ze bedzie teraz mnie nadrabiac ahahahhahah !!!!

reklama
Ja mam 19 lat ale w grudniu skończę 20:-D więc też młoda mamusia. Mój ma tyle samo-150 ml ale troszkę droższy pewnie dlatego, że mój Artur powiedział w aptece, że chce jakiś lepszy a wiadomo jak to farmaceuta przeważnie rozumie-im droższy tym lepszy. Co do tych uderzeń to mam podobnie ostatnio na spacerze tak dzidzia nacisnęła mi na pęcherz, że musiałam poratować się wyprawą w krzaczki:-) a mój się wyśmiewał:szok::tak::tak::tak:
ahahahha my teraz jak bylismy nad morzem ,stwierdzilam ze wydalismy na moj kibel majatek !!!! Na jak sie chce znowu doslownie jak jeszcze sie dobrze nie zaciagnie majtek :szok::szok::szok:.a kazdy kibel przewaznie po 2 zł !!! toz to szok ! wiec troche kasy poszlo w scieki nie ma ze to czy tamto hahah ! jak mus to mus! krzakami nie mialam sie gdzie ratowac "za duzo ludzi" ahahah ale pewnie jak bym byla w desperacji tez bym poleciala !!! lepiej krzaczki niz plama na ciuchach ahaha :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry