reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja wczoraj upieklam kruche ze sliwkami a zaraz musze upiec ze slonecznikiem bo sobie laski zarzyczyly :D
MEA ., MEA patrz zostały nam 3 krateczki :D

btw.. sądząc po Twoim opisie na gadu ta pogoda to Twoja sprawka !!!! i co? na weekend nam sie pogoda pindoli ;( Żabo jedna Ty .. ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MEA ., MEA patrz zostały nam 3 krateczki :D

btw.. sądząc po Twoim opisie na gadu ta pogoda to Twoja sprawka !!!! i co? na weekend nam sie pogoda pindoli ;( Żabo jedna Ty .. ;p

kurde 6 miesiac ... jak to przelecialo !!!!!

tak pogoda to zdecydowanie moja sprawka ... trzeci nasz grill w tym sezonie dla tej samej ekipy i tzreci raz sie pogoda w sobote spiernicza !!!! juz mam nerwa !!

biore sie za pieczenie !! nie lubie same tego robic bo z reka w ciescie trudno sobie radzic z mikserem ... ale jakos dam rade

Dzień doberek,

:-):-):-)

Aśka!!!! Łobuzie Ty - odezwij się wkońcu!!!

Ale miałam wczoraj wieczór. Mój ojciec dostał samochód do testowania (ma jakiegoś znajomego) i 1. dał mi prowadzić. 2. zahaczyliśmy o centrum handlowe i kupił mi 3 pary butów !!! WOW. Jakoś się dużo finansowo nie wypocił bo u mnie buty to na 1 sezon więc drogich nie kupuje ale takie rzeczy mu się nie zdarzają. Mama była w ciężkim szoku :-D:-D:-D

dzień dobry!
jestem zrelaksowana i wypoczęta jak nigdy! wieczór i noc miałam rewelacyjne :-)
no ale od rana znowu w robocie.
czytałam zaległości z wczoraj i moim oczom ukazały się ptysie, ośliniłam się jak nigdy, słodyczy nie lubię ale te natalkowe ptysie powaliły mnie na kolana.

Aśka, bo się przejdę do Ciebie!!!! co tak nas w niepewności trzymasz!

Dzień doberek,

:-):-):-)

Aśka!!!! Łobuzie Ty - odezwij się wkońcu!!!

Ale miałam wczoraj wieczór. Mój ojciec dostał samochód do testowania (ma jakiegoś znajomego) i 1. dał mi prowadzić. 2. zahaczyliśmy o centrum handlowe i kupił mi 3 pary butów !!! WOW. Jakoś się dużo finansowo nie wypocił bo u mnie buty to na 1 sezon więc drogich nie kupuje ale takie rzeczy mu się nie zdarzają. Mama była w ciężkim szoku :-D:-D:-D

no to super Tatuś. ja z moim też uwielbiam zakupy robić. od dziecka wolałyśmy z siostrą iść z Tatusiem, bo mama zbyt racjonalna i ekonomiczna jest, a z nim zaszaleć można :-)

kurde 6 miesiac ... jak to przelecialo !!!!!

tak pogoda to zdecydowanie moja sprawka ... trzeci nasz grill w tym sezonie dla tej samej ekipy i tzreci raz sie pogoda w sobote spiernicza !!!! juz mam nerwa !!

biore sie za pieczenie !! nie lubie same tego robic bo z reka w ciescie trudno sobie radzic z mikserem ... ale jakos dam rade
ja narazie nie mam natchnienia ale tak mi sie wczoraj tych ptysiów zachcialo...ze chyba dzisiaj sobie strzele ;D

to wez juz olej tego grilla i nie planuj .. moze chociaz nastepny weekend bedzie fajny :-D:-D:-D:-D

No Aśka do odstrzału;P Właśnie robię pazurki i Was podczytuję;) Jak ładne fotki wyjdą to wkleję:) (z wesela ofc). Nie wiecie kiedy zaczyna się 3 trymestr?

reklama
Do góry