napisalam w poscie wyzej, innyno z blizniakami to dokonca ciezka wytrzymac ale to norma jak wiesz a ty do jakiego lekarz chodzisz moze ten sam???
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no i gdzie ta aska !!!!
ja tu rano wstaje pewna ze przeczytam wiesci a tu lipa !!
ja tu rano wstaje pewna ze przeczytam wiesci a tu lipa !!
Makunga
Fanka BB :)
Hej. Właśnie wróciłam od lekarza, Wizytę miałam mieć 2 września, a że byłam dzisiaj przez przypadek z bratową to z ciekawości weszłam - prywatnie :/brrr... dzidzia waży 641 g. nosek, oczka, kręgosłup i wogóle wszystko cudownie. Kość udowa - różnica też ok 2 tyg., ale ... jestem zła ... znowu nie poznałam płci ... o co tu chodzi ;( czy któras z Was też jeszcze nie wie co będzie miała czy tylko ja ;(((( ?????????? mam załamkę ... dobrze, że z dzidzią wszystko ok ... kolejna wziyta 23 wrzesien ...
Ja też nie wiem co ma być, ale my nie chcieliśmy wiedzieć jak się gin. pytał.

Nie denerwuj się zobaczysz jak to szybko zleci

Przepraszam ja tez niewiem co bedzie!!! Niby nie chcialam wiedziec ale jak widze wasze gliterki to mnie skreca... a jesli moje dziecko wdalo sie w mamusie to specjalnie 2 wrzesnia nie pokaze co tam ma za klejnotki

co do aski to ja mam taka teorie, ze wyszla corunia i mezus nie wypuszcza jej z objec;-);-);-)

co do aski to ja mam taka teorie, ze wyszla corunia i mezus nie wypuszcza jej z objec;-);-);-)
kopciuszek2107
Fanka BB :)
No rzeczywiscie Aska trzyma nas w niepewnosci
oj nie ladnie tak z kolezankami postepowac
nu nu jestes
GEORGINA milej zabawy;-)wracaj szybciutko i wklejaj jakas foteczke:-)
Witam nowa GRUDNIUWECZKE:-)fajnie ze jest nas coraz wiecej
ja tez niedaleko Łodzi mieszkam.
Ja wlasnie jem sniadanko i zaraz znowu znikam do łozka,potem obiadek i sprzatanie,nic wiecej w planach nie mam choc chodzi za mna jakies ciasto
meza musze zagonic do odkurzania a ja moze cos tam wymysle.

GEORGINA milej zabawy;-)wracaj szybciutko i wklejaj jakas foteczke:-)
Witam nowa GRUDNIUWECZKE:-)fajnie ze jest nas coraz wiecej

Ja wlasnie jem sniadanko i zaraz znowu znikam do łozka,potem obiadek i sprzatanie,nic wiecej w planach nie mam choc chodzi za mna jakies ciasto

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja wczoraj upieklam kruche ze sliwkami a zaraz musze upiec ze slonecznikiem bo sobie laski zarzyczyly 
reklama
A
AnOoLa88
Gość
Aśka... ale Ci nakopię w ten Twój tyłek jak się pojawisz..!!!
co za małpa jedna no !!!
Ma ktoś jakiś inny kontakt z Nessi? Ciekawe co u niej.. jak się czuje..
a ja już po śniadanku i jak widze mojego lubego śpiącego po nocy to chyba się wkulam też jeszcze..
co za małpa jedna no !!!
Ma ktoś jakiś inny kontakt z Nessi? Ciekawe co u niej.. jak się czuje..
a ja już po śniadanku i jak widze mojego lubego śpiącego po nocy to chyba się wkulam też jeszcze..