reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Lece cos zjesc i jeszcze mnie czeka reszta sprztania, dobrej nocki zycze :) To czekamy na Twoje foto ja tez moze wreszcie jutro wstawie swojego brzucha

:-)to sie moze kiedys miedzy tymi pietrami spotkamy
uciekam odpoczywac bo macica szaleje do milego sklikania i dzieki za odzew pozdrawiam

Hej. Właśnie wróciłam od lekarza, Wizytę miałam mieć 2 września, a że byłam dzisiaj przez przypadek z bratową to z ciekawości weszłam - prywatnie :/brrr... dzidzia waży 641 g. nosek, oczka, kręgosłup i wogóle wszystko cudownie. Kość udowa - różnica też ok 2 tyg., ale ... jestem zła ... znowu nie poznałam płci ... o co tu chodzi ;( czy któras z Was też jeszcze nie wie co będzie miała czy tylko ja ;(((( ?????????? mam załamkę ... dobrze, że z dzidzią wszystko ok ... kolejna wziyta 23 wrzesien ...

Ja też nie wiem co ma być, ale my nie chcieliśmy wiedzieć jak się gin. pytał.:tak: Chcemy mieć niespodziankę bo mamy już córcię i synka więc nam to bez różnicy co teraz będzie.:tak:Aby tylko wszystko o.k.:-)
Nie denerwuj się zobaczysz jak to szybko zleci :tak:

Przepraszam ja tez niewiem co bedzie!!! Niby nie chcialam wiedziec ale jak widze wasze gliterki to mnie skreca... a jesli moje dziecko wdalo sie w mamusie to specjalnie 2 wrzesnia nie pokaze co tam ma za klejnotki:tak::tak::tak:

co do aski to ja mam taka teorie, ze wyszla corunia i mezus nie wypuszcza jej z objec;-);-);-)

No rzeczywiscie Aska trzyma nas w niepewnosci:wściekła/y:oj nie ladnie tak z kolezankami postepowac:no:nu nu jestes:tak:
GEORGINA milej zabawy;-)wracaj szybciutko i wklejaj jakas foteczke:-)
Witam nowa GRUDNIUWECZKE:-)fajnie ze jest nas coraz wiecej:tak:ja tez niedaleko Łodzi mieszkam.

Ja wlasnie jem sniadanko i zaraz znowu znikam do łozka,potem obiadek i sprzatanie,nic wiecej w planach nie mam choc chodzi za mna jakies ciasto:tak:meza musze zagonic do odkurzania a ja moze cos tam wymysle.

reklama
Aśka... ale Ci nakopię w ten Twój tyłek jak się pojawisz..!!!
co za małpa jedna no !!!
Ma ktoś jakiś inny kontakt z Nessi? Ciekawe co u niej.. jak się czuje..

a ja już po śniadanku i jak widze mojego lubego śpiącego po nocy to chyba się wkulam też jeszcze.. ;)

Do góry