23marta
Trójpak ;)
napisalam w poscie wyzej, innyno z blizniakami to dokonca ciezka wytrzymac ale to norma jak wiesz a ty do jakiego lekarz chodzisz moze ten sam???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napisalam w poscie wyzej, innyno z blizniakami to dokonca ciezka wytrzymac ale to norma jak wiesz a ty do jakiego lekarz chodzisz moze ten sam???
Hej. Właśnie wróciłam od lekarza, Wizytę miałam mieć 2 września, a że byłam dzisiaj przez przypadek z bratową to z ciekawości weszłam - prywatnie :/brrr... dzidzia waży 641 g. nosek, oczka, kręgosłup i wogóle wszystko cudownie. Kość udowa - różnica też ok 2 tyg., ale ... jestem zła ... znowu nie poznałam płci ... o co tu chodzi ;( czy któras z Was też jeszcze nie wie co będzie miała czy tylko ja ;(((( ?????????? mam załamkę ... dobrze, że z dzidzią wszystko ok ... kolejna wziyta 23 wrzesien ...
Chcemy mieć niespodziankę bo mamy już córcię i synka więc nam to bez różnicy co teraz będzie.
Aby tylko wszystko o.k.:-)

oj nie ladnie tak z kolezankami postepowac
nu nu jestes
ja tez niedaleko Łodzi mieszkam.
meza musze zagonic do odkurzania a ja moze cos tam wymysle.