reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witajcie kobietki!!!. Ja znow tylko na chwilke, bo mam pytanie do was a nie moge sie dodzwonic do mojego ginekologa w Polsce:-(Otoz od paru dni moj pepek robi sie zolty a wokol niego taki fioletowy i wyglada jakby byl siny. Dzis nawet bardzo. Jak go przycisne mocniej to troche zaboli:-(. Czy moze ktoras z was miala cos takiego?? Najczesciej pojawia sie to jak jestem zmeczona i brzuszek twardnieje, ale tylko jak chodze jest twardy, jakby chcial eksplodowac:tak:Tutaj w Szkocji u poloznej wspomnialam o tym a ona na to, ze wszystko jest oki i tak sie dzieje, bo tam wszystko sie rozciaga - naciaga, ale ja tu nie wierze do konca lekarzom :no:

Natalka ale mi smaka zrobilas:-)

reklama
Witam dziewczynki.
Ale dlugo mnie nie bylo. Nie zaluje jednak bo wygrzalam dupke za wszystkie czasy :). Naladowalam akumulatorki i do nastepnego lata powinno mi wystarczyc.
Nawet nie staram sie nadrabiac zaleglosci. To chyba niemozliwe wyczytac to co napisalayscie przez ostatnie 2 tyg.
Mam nadzieje ,ze u wszystkich wszystko ok. Wszyscy w komplecie i szczesliwie rosna? :).
U mnie zadnych wiekszych zmian nie ma. Brzuszek rosnie, wszystkie wyniki w normie tylko ta cholerna anemia. Biore zelazo garsciami a i tak hemoglobina pozostaje na poziomie 10 przy minimalnej normie 12. No ale juz taki moj urok. Najwazniejsze ,ze mi energii nie brakuje co sie czesto przy anemii zdarza.
Bylam na usg i niestety zobaczylam wielkie NIC :). Moj Max siedzi w tym moim brzuchu na czworaka jak jakis piesek. Kopie mnie po pecherzu i wypycha glowe . Buzki nie pokazal, nie odwrocil sie wiec nie bylo szans na 3d, nawet raczki pod siebie schowal. :(. No - ale jak mu tak wygodnie to niech siedzi.

Skurcze b-h mam dosc czesto ale podobno 10 na dobe to norma. Denerwuja mnie strasznie choc nie bola i nie sa regularne. Tez tak macie?
Wkleje jakies fotki mojego brzuszka do albumu. Tylko brzuszka bo z usg nici wyszly. Nawet lekarka nie wziela pieniazkow bo nie bylo co nagrywac ani ogladac. Kregoslupek i zebra tylko. No iserducho wali jak trza.

Jak fajnie ze juz jestes z nami:tak:ale sie wybyczyłas:-)Wspaniale wygladasz:tak:lasencja z ciebie ze hej;-)
Co do usg to sie nic nie martw,moj syn wczoraj tez nie chcial twarzyczki pokazac:-(a gin tak sie staral zeby jednak pokazal,no ale nic przezyje.

:-)
czekają na śmietankę:tak:

:-D
z budyniem i dżemem

:-p

Ale cudnie wygladaja:tak:juz sobie wyobrazam jak by smakowaly:tak:

Natalka - ja jeszcze o tych ptysiach.
Ze mnie taka kucharka ,ze trzeba mi jak obsluge cepa tlumaczyc krok po kroku.
Co ty tam napisalas z tym maslem? :)
1/2 kostki masla ale co? rozpuscic to maslo w 3/4 kubka wody i zagotowac, tak? dobrze zrozumialam? maselko z woda razem?

Natalka dostalam przez Ciebie ślinotoku!!!!!!

Aśka no gdzie sie tam wloczysz tak długo :p My tu czekamy z niecierpliwoscia na wiesci

Mea a jak Twoja ksiezniczka rosnie? :>

Dziewczyny zarazzzzzz umree, do konca miesiaca musimy sie wyprowadzic z naszej wynajmowanej kawalerki, a klucze od naszej nowej chatki dopiero beda jakos za 2 tygodnie i musimy wszytskie rzezcy przewiezc do Bartka rodziców bo szkoda nam placic tysiaka za kolejny miesiac .... a on sie biedny uczy do egzaminu a ja sama musze wszytsko pakowaaaaac :((((( zaraz sie zrzygam, zebysice zoabczyly ile rzezczy mozna nagromadzic przez rok na 38m kwadr. A jutro przychodzi ogladac miezkanie wlascicielka ktora ma nasze 1000zl kaucji i musi byc blysk bo ona taka pazerna na kase ze bedzie tylko patrzyla sie do czegos doczepic. Jak nie odda kasy to ja udusze :D

Hej. Właśnie wróciłam od lekarza, Wizytę miałam mieć 2 września, a że byłam dzisiaj przez przypadek z bratową to z ciekawości weszłam - prywatnie :/brrr... dzidzia waży 641 g. nosek, oczka, kręgosłup i wogóle wszystko cudownie. Kość udowa - różnica też ok 2 tyg., ale ... jestem zła ... znowu nie poznałam płci ... o co tu chodzi ;( czy któras z Was też jeszcze nie wie co będzie miała czy tylko ja ;(((( ?????????? mam załamkę ... dobrze, że z dzidzią wszystko ok ... kolejna wziyta 23 wrzesien ...

Hej. Właśnie wróciłam od lekarza, Wizytę miałam mieć 2 września, a że byłam dzisiaj przez przypadek z bratową to z ciekawości weszłam - prywatnie :/brrr... dzidzia waży 641 g. nosek, oczka, kręgosłup i wogóle wszystko cudownie. Kość udowa - różnica też ok 2 tyg., ale ... jestem zła ... znowu nie poznałam płci ... o co tu chodzi ;( czy któras z Was też jeszcze nie wie co będzie miała czy tylko ja ;(((( ?????????? mam załamkę ... dobrze, że z dzidzią wszystko ok ... kolejna wziyta 23 wrzesien ...
a dlaczego nie poznalas plci? dzidzius sie zaslonil?

reklama
Do góry