Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale się mi nic nie chcę.. ;|
do tego chłodno się już robi.. w nocy zmarzłam.. bo moje kochanie się tyłkiem wypiął oO
czas chyba włożyć piżamęz dł rękawem.. ;D

ja mam ochotę na kołaczyki z budyniem.. ale nie ma mi kto zajść.. chyba sama sie zmusze.. ;Dmi też było zimno w nocy, wstawałam okno zamknąć. a teraz mnie gardło pobolewa, ale łagodzę je herbatą z miodem
tak się objadłam śniadaniem że ani palcem mi się nie chce ruszać.
znowu zachorowałam na allegro 
ja mam ochotę na kołaczyki z budyniem.. ale nie ma mi kto zajść.. chyba sama sie zmusze.. ;D
jaka menda ;p bo wie gdzie sie wybieram ;Dspacerek te 50 metrow ci nie zaszkodzi !!
co do perfumow ja nie mialam zadnych prolemow

W tygodniu wstaję o 6:00, w weekend z powodu remontu nie było kiedy odespać, więc nareszcie dzisiaj się udało.

Żadna przyjemność wkładać rękę w cudze sery;-)

Ja bym na to nie wpadła, heheheheCUDNY KOMBINEZON Z KUBUSIEM PUCHATKIEM DISNEY (728895833) - Aukcje internetowe Allegro
ale cudoznowu zachorowałam na allegro
![]()
Ma się te przebłyski inteligencji czasamiHej dziewczyny! Dołączam do was z rana;-) W końcu się wyspałamW tygodniu wstaję o 6:00, w weekend z powodu remontu nie było kiedy odespać, więc nareszcie dzisiaj się udało.
![]()
Maggie ten tekst w supermarkecie powalił mnie na kolana. Masz talentJa bym na to nie wpadła, hehehehe
Stukam się z wami kawką i zabieram się powoli za porządki po remoncie.

Nie zaprzeczamMa się te przebłyski inteligencji czasami![]()

Chciałabym widzieć minę tego specjalisty od.... To było świetne