reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja też na stopie wojennej;-)
ale też zaczynają mi się odzywać pierwotne instynkty:-D
Ja na stopie wojennej - pod tytulem "nie podchodz ,nie odzywaj sie bo zabije" jestem od 3 dni - i mimo ze maz sie produkowal olewalam go totalnie ,nawet spalam w Patryka pokoju :cool:.No ale juz podlamany chodzi ,wiec jak sie ladnie dzisiaj zachowa odpuszcze juz tym bardziej ze chcica mnie zaczyna lapac juz ahhahaha !!!!!

reklama
Super ta piżamka:-)
Ja osobiście nie polecam tych z rozcięciami pionowymi bo większy biust po prostu wychodzi z nich:-) W domu jeszcze ok ale w szpitalu myślałam że szlag mnie trafi:szok:

Super ta piżamka:-)
Ja osobiście nie polecam tych z rozcięciami pionowymi bo większy biust po prostu wychodzi z nich:-) W domu jeszcze ok ale w szpitalu myślałam że szlag mnie trafi:szok:
Fakt ale piers większa to wszystko nie pasuje;-) Znam ten ból:-)
Mnie denerwowały staniki do karmienia, zwykły, sportowy był dla mnie dużo wygodniejszy w użyciu:tak:

reklama
Coś mi się zdaję że teraz poprostu kupię do szpitala z odpinanymi guziczkami:-) nic nie wyskoczy i wszystko sie zmieści:cool:

A co do staników to ja bardzo długo spałam w takich bo musiałam zuzywać ogromne ilości wkładek bo tak mi mleko leciało w czasie karmienia z nieużywanej piersi!

Ostatnia edycja:
Do góry