joanna82
Mama Patryka i Filipka
Ja tezJa za glukozę 2,80 a za badanie nic :-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tezJa za glukozę 2,80 a za badanie nic :-):-)
Szczerze jaki poród chciałybyście? Ja siłami natury choć prawdę mówiąc boję się bólu, tego, że będę męczyła się kilkanaście godzin. Ale to jednak najpiękniejszy dzień w życiu, to taki bieg na powitanie dzieciątkaCC dobre tylko dlatego, że bólu by nie było. Mój wolałby abym miała siłami natury bo uniknęłabym blizny. Tylko to wiele od bobaska zależy, jak się ułoży.
A ja wolałabym chyba cesarke ,ja juz mialam ,znam wsio i wiem co mnie czeka ,a porod naturalny ,ehhh jak trzeba bedzie to i bedzie naturalny ale boje sie tego cholernie - Dlaczego ? bo nie znam a ze ja boi dupa jestem to tak jestSzczerze jaki poród chciałybyście? Ja siłami natury choć prawdę mówiąc boję się bólu, tego, że będę męczyła się kilkanaście godzin. Ale to jednak najpiękniejszy dzień w życiu, to taki bieg na powitanie dzieciątkaCC dobre tylko dlatego, że bólu by nie było. Mój wolałby abym miała siłami natury bo uniknęłabym blizny. Tylko to wiele od bobaska zależy, jak się ułoży.
Szczerze jaki poród chciałybyście? Ja siłami natury choć prawdę mówiąc boję się bólu, tego, że będę męczyła się kilkanaście godzin. Ale to jednak najpiękniejszy dzień w życiu, to taki bieg na powitanie dzieciątkaCC dobre tylko dlatego, że bólu by nie było. Mój wolałby abym miała siłami natury bo uniknęłabym blizny. Tylko to wiele od bobaska zależy, jak się ułoży.
Wsjo ma plusy i minusy. I tak wolałabym SN![]()
A ja dziś mieszaaaaam. Na śniadanko paróweczki cienkie, potem zaraz WW i łyk ColiPotem zjadłam bezę z kremem cappuccino i zaraz po tym kiełbasę podsuszaną
![]()
A ja dzisiaj mam na obiad pierogi ruskie z cebulka i kefirkiem oooooo !!!!!
I ide jesc!!!!!