Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja umieram na ból kręgosłupa:-(
ale za pół godzinki będę miała męża przy sobie
widzę,że pora serialowa trwa bo na forum mały ruch:-)

No wciaz boli ,mam trudnosci ze wstawaniem z przekreceniem sie z boku na bok i chyba z dnia na dzien jest coraz gorzej albo ja juz tym zmeczona jestem moze ,niewiem !tydzien temu zaczynalo mnie pobolewac i mowilam mu na wizycie po zbadaniu kazal lezec i nie chodzi za wiele ....za tydzien mam wizyte wiec na bank mu powiem ze lezenie za wiele nie pomaga bo mnie boli wciazzobaczymy jeszcze jak bedzie moze minie
![]()
cholera, dopiero teraz zauważyłam, że nie mam prądu w kuchni i łazience! zamrażarka mi się rozmrozi i co ja wtedy zrobię jak przykuta do łóżka jestem?!![]()
Dziś po tygodniu abstynencji seksualnej był seksik. Już nie daliśmy radę dłuższej przerwy mieć;D Najważniejsze, że NIC nie boli po seksikuChyba ten tydz. przerwy był potrzebny mojemu organizmowi
![]()
hehe a my dzis sobie uswiadomilismy fakt ze 22 pazdziernika mija 10 lat od naszego "pierwszego razu!!" masakra ile to juz czasu !!! a pamietam to jakby to bylo wczoraj !! a jak mi smakowaly potem nalesniki !!!

mea nie odpuszcaj mu tego..aa zadzwonilam do dpd z pytaniem jak wyglada procedura dostarczenia przesylki ... zgrywalam slodka idiotke co czeka na kuriera i nie wie czy ma cos podpisywac czy nie i takie tam ... no i pan mi powiedzial ze kurier powinien do mnie zadzwonic upewnic sie ze jestem w domu i dostarczyc przesylke a ja mu mam potwierdzic odbior !! i ze jak jeszcze nie mam przesylki to do 24h powinna ona dotrzec i takie tam ... wiec poczekam jeszcze do piatku i zadzwonie ze nie mam przesylki bo niczego ni podpisywalamzrobie sobie uzywanie na panu kurierze
niech sie debil tlumaczy !!
Akozka ja słucham zetki od zawsze poza tym nie odbiera mi rmf fm
a najbardziej ubolewam nad tym,że nie mam eski
ale radio zet polecam bo mają ciekawe programy, muzyczka fajna i można się pośmiać z tekstów prowadzących
jakoś tak pozytywnie nastawiają do życia
wejdź sobie na stronę radia![]()