lajtway
Fanka BB :)
U nas jest za darmo i jeśli nie ma przeciwwskazań to jak najbardziej mozna korzystać:-)Też bym chciała poród w wannie, no ale już zostanę przy normalnym;-) Chociaż o koszta takiego porodu nie omieszkam popytać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas jest za darmo i jeśli nie ma przeciwwskazań to jak najbardziej mozna korzystać:-)Też bym chciała poród w wannie, no ale już zostanę przy normalnym;-) Chociaż o koszta takiego porodu nie omieszkam popytać.
Ten opis kojarzy mi się ze schodzeniem z łóżka szpitalnego po porodzie z nacięciem krocza. Tak mnie instruowała położna żebym robiła, aby szwy nie poszły.
A propos koszul, ja rodziłam w CZMP w Łodzi i wogóle nie miałam swoich, i na poród i po dostawałam szpitalną, codziennie nową, mogłam też poprosić jak mocno zaplamiłam o drugą w ciągu dnia.
no ja sie moge wczesniej rozpakowac i nie bede zla na nikogo..Hehe:-) Wiedziałam, że się przerazisz:-) Ale prócz Ciebie jeszcze miałam na myśli Kasiekk, ale lepiej żebyście obie pięknie do 38tc dometkowały, ale liczę, że się uda każdej z nas, nawet mamusie bliźniaczek daleko dojdą:-)

moja gin też mi pow. że już nie zmieni pozycji. no ale kto to wie?to mój dżin powiedział że jak sie już obrócił głową w dół, to już nie może wrócić do poprzedniej pozycji. Widzisz, co lekarz to inaczej mówi..
te nasze dzieciaczki są nieobliczalne 

Tego nie można być pewnym, ja się przekonałam właśnie na przykładzie mojej przyjaciółki. Już miała zaplanowaną cesarkę bo dzidzia była w poprzek a tu proszę, Mały w 37tc się obrócił główką w dół.moja gin też mi pow. że już nie zmieni pozycji. no ale kto to wie?te nasze dzieciaczki są nieobliczalne
![]()
Co do przeciwskazań to nie bardzo wiem bo sie jeszcze nie pytałam lekarza ale na pewno przy jakiejs infekcji grzybiczej odpada. No i musi być z Tobą partner żebyś się w tej wannie nie slizgała. Aha, i co ważne poród nie może trwać długo- po jakimś tam czasie w wodzie cofa sie akcja porodowa. Znajoma która urodziła w naszym szpitalu własnie w wannie mówiła o 40 minutach- na samym końcu lekarz juz ją nieźle poganiał;-)Mówiła że była wykończona a tu jej się czas kończył, hihi. No ale tyle wiem ile ona mi powiedziała więc nie są to pewne informacjeGłodna się robię a nawet nie wiem na co mam smaka..Coś zacznę i nie skończę. Tak dziś mam. Prócz Łaciatej bo wrąbałam całą
Nic dziwnego, że potem Mała szalała jak na tańcach
Coraz bardziej mnie kusi poród w wannie. A jakie mogą być przeciwwskazania?