lajtway
Fanka BB :)
Gorzej jak się nie wyrobisz bo potem cała akcja porodowa od samiuskiego początkuW 40 min poród? No nieźle. Ale swoją drogą to jakiś plus heheheNo trzeba popytać.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorzej jak się nie wyrobisz bo potem cała akcja porodowa od samiuskiego początkuW 40 min poród? No nieźle. Ale swoją drogą to jakiś plus heheheNo trzeba popytać.
Coraz bardziej mnie kusi poród w wannie. A jakie mogą być przeciwwskazania?
Raczej tak;D
Noo ciągle pod tym względem słyszymy komplementy:-):-)mowil wam ktos ze szalone jestescie ?? 30 stron do czytania od 13 !!!!!
Nie jestes sama !
Choc ja za miesiac moge juz rodzic gdyz ciaze bede miala donoszona ! I to mnie przeraza!!!
Lekarz na ostatniej wizycie powiedzial ze od 20 listopada czekamyna rozwoj sytuacji bo w kazdej chwili moge rodzic ...a dzis rano sobie zdalam sprawe ze jutro 20 pazdziernik ..... - wiec jeszcze miesiac i zaczne panikowac jak nic !
Poleciałam do kuchni po gruszeczkę mmmm, i już mi się humor poprawia. A jak u Was z porodami rodzinnymi? Będziecie płacić za osobną salę itp czy zamierzacie rodzić na zwykłej?? No i z mężem czy bez?
no to ja jestem ewenementem bo wstaję normalnie i z Waszych bóli to ja tylko mam lekkie bóle pleców![]()
Mam prosbeJesli ktoras z Was znalazla w internecie i korzystala z jakiejs fajnej, sprawdzonej i praktycznej listy zakupow dla dzieciaczka to bardzo bylabym wdzieczna za linka. Wiem ze moge sama znalezc w sieci ale fajnie byloby skorzystac z czegos sprawdzonego.