• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

ja sie przymierzalam do porodu w wodzie bo jakos ten pomysl bardzo mi przypadl do gustu ale niestety po pierwsze zmiana szpitala /na taki bez mozliwosci rodzenia w wodzie/ po drugie dowiedzialam sie od gina ze niestety przy nadcisnieniu to on sie za bardzo na taki porod nie godzi bo to niezbyt bezpieczne jest ... wlasciwie porod w wodzie dopuszczony jest w sytuacji kiedy jest ksiazkowa ciaza bez wlasciwie zadnych nawet najmniejszych komplikacji !!
jest plus rodzenia w rydach..
jesli trafimy razem bedziemy miały na żywo relacje z porodówki :-D
ja Twojej a Ty mojej :P

reklama
ze 2 dni temu sie zaczelo... najpierw swedzialo a pozniej zaczelo sie zaczerwieniac i bolec.... stwierdzilam ze nie bede tego ruszala bo jeszcze mi sie sprzeciwi... a dzis to mi nawet spodnie przeszkadzaly....wiec jak mi to peklo zadzwonilam do mamy a ona do znajomej doktor i kazala mi sobie normalnie rywanol przylozyc zeby sie ta ropa nie zbierala..... bo taki dolek zostal.... bleeeeeeeee

ze 2 dni temu sie zaczelo... najpierw swedzialo a pozniej zaczelo sie zaczerwieniac i bolec.... stwierdzilam ze nie bede tego ruszala bo jeszcze mi sie sprzeciwi... a dzis to mi nawet spodnie przeszkadzaly....wiec jak mi to peklo zadzwonilam do mamy a ona do znajomej doktor i kazala mi sobie normalnie rywanol przylozyc zeby sie ta ropa nie zbierala..... bo taki dolek zostal.... bleeeeeeeee

mam nadzieje ze to nic groznego !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry