Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
emwu na ta chwile jest 750 ale nie wszystko jeszcze doszlo !!
a z tym szykowaniem gniazdka to najbardziej mi sie podobala "wieksza polka na wino"
a z tgym zatruciem to nieciekawie ... tylko ty sie tak zle czulas czy jeszcze ktos ??
Wy tak sobie rozmawiać o egzaminach na prawo jazdy, a ja właśnie sobie uświadomiłam, że swoje zdałam ponad 20 lat temu
chyba muszę zmienić to forum na klub seniora :--
-
-
-(

po tym jak opisalas swoje objawy to skojarzyla mi sie dziewczyna ktora lezala ze mna na sali na PC, i miala tak samo i okazalo sie ze ma zastoj w nerkach, zrobili jej usg dawali nospe i puscili ja z tym do domu, bo podobno tak sie czsesto w ciazy zdarza i po poodzie to mija...Moja dzisiejsza noc to był istny koszmar, nie spałam prawie w ogóle. Strasznie w nocy bolała mnie prawa nerka, i miałam wrażenie, że rodzę DOSŁOWNIE. miałam takie boleści brzucha , nie żołądek, jelita czy coś w ten deseń a młody tak napierał mnie na sam dół ,że dosłownie myślałam, że wyjdzie :/ się zastanawiałam czy na pogotowie po 3:00 w nocy nie jechać, ale jakos przeciapałam do rana, wyniki juz zrobiłam :/ nie wiem co się ze mną dzieje