Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po tym jak opisalas swoje objawy to skojarzyla mi sie dziewczyna ktora lezala ze mna na sali na PC, i miala tak samo i okazalo sie ze ma zastoj w nerkach, zrobili jej usg dawali nospe i puscili ja z tym do domu, bo podobno tak sie czsesto w ciazy zdarza i po poodzie to mija...
oczywiscie mam nadzieje ze nic Ci nie jest, ale skontaktuj sie z lekarzem bo wiem ze u niej ten bol powodowal stawianie sie brzucha....
no ale takie wyjscie po 7 tygodniach lezenia plackiem o atrakcja, jakbym z buszu wyszlaKasiekrk chociaż miałaś jakąś rozrywkę, wiem że każde ruszenie się z domu jest ryzykiem, ale czasem trudno sobie odmówić małej przyjemności.

jedz i musza Cie zbadac...Nigdy wcześniej nerki/ czy też nerka mnie nie bolała, ale mam ciągle bakteriomocz, ciągłe infekcje pęcherza, więc mozliwe :/ jak dzisiaj będzie bolało to nie wytrzymam, pojechałabym na pogotowie ale nie zabrałam ze sobą k. ubezpieczeniowej a u mnie tego wymagają :/

Tak to mnie moj wyreczal ale teraz nie ma z czego obiadu zrobi ahhahah wiec trzeba!
No i 2 razy mi sie śniło- na samym początku- że to właśnie chłopiec. Czyzby miała być córeczka? hihi, bo zazwyczaj te przeczucia się właśnie nie sprawdzają
To ja sie do tego klubu seniorow tez zapisze. Prawo jazdy robilam 14 lat temu
i Chyba jestem tu jedna z najstaszych
. Ale jak sie mlodo czuje !!!!!;-)
jedz i musza Cie zbadac...
kobieta w ciazy tak jak dziecko ma przywileje i nie musi byc ubezpieczona....
ja osatnio nie mialam ale ze lezalam 2 tyg o maz mi zdazyl wyrobic i dowiozlam...ale nie musisz miec...