Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tylko jest jedna roznica z dentysty mozesz zawsze zrezygnowac hahajeeezuuu jesli ten bol jest porownywalny z wizyta u dentysty to ja bankowo zejde w dzwiach /jak u dentysty/ja kazdy bol moge zniesc ale dentysta to moja fobia!!!

Ooops.. Nie chciałam, wybacz Pani Moderator;-) Wiesz co, ja nie wiem jak to jest z bólem u dentysty bo mnie- odpukać w życiu ząb nie bolał. Chodze do mojego pana stomatologa, czasem załata jakąś dziurę, czasem nawet większą i fakt, boli ale da się przeżyćjeeezuuu jesli ten bol jest porownywalny z wizyta u dentysty to ja bankowo zejde w dzwiach /jak u dentysty/ja kazdy bol moge zniesc ale dentysta to moja fobia!!!
No tylko jest jedna roznica z dentysty mozesz zawsze zrezygnowac haha![]()
Haha no fakt moj to zasypia w tempie blyskawicznym potrafi w 5 sekund zasnac i zaczac chrapac na dokladke![]()
Cudne wieści, bardzo się cieszę:-):-)A co do pielegnacji to wszystko robia pielegniarki poki co, ale moze juz niedlugo sama bede mogla je wykapac i przebieracJak wszystko bedzie tak ladnie szlo to za miesia bedziemy w domku
A mnie dzis tez glowa strasznie boli i ogolnie jakas zmeczona jestem, ehh
A no i jeszcze dorzuce, ze do pelni szczescia dzis dostalam wyniki i wszystkie sa super - infekcja wyleczona i zagrozenia juz nie ma:-)
A mowilam, ze jak mnie do dzieci wypuszcza to wyzdrowieje raz dwa![]()