reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja uwielbiam piec i troche mnie dziwi ze mi sie dzis nie chce !!!
ale to chyba przez ta dupiata pogode ... cisnienie leci na leb w dol i ja sie czuje jakby mnie czolg potracil !!
Mea ja sie jeszcze usmiechne po ten serniczek ale to sie nie spieszy w niedziele bede piekla bo inaczej to go sama zjem:) Tak wiec bedzie caly Twoj repertura na powitanie mojego chlopa haha karkowa serniczek no a jeszcze cos na glowne musze wykombinowac jakies propozycje???:)))

reklama
ja uwielbiam piec i troche mnie dziwi ze mi sie dzis nie chce !!!
ale to chyba przez ta dupiata pogode ... cisnienie leci na leb w dol i ja sie czuje jakby mnie czolg potracil !!
NO jakies niskie zawsze mam 120 / 80 od jakichs 3 tyg a dzis mialam 110 na 70 a to do mnie niepodobne. NO ale ginka podejrzewa u mnie nadcisnienie wiec nie bede narzekala na to dzisiejsze:)

Jaka najstarsza kochana bez przesady mloda laska jestes co to za wiek podlotek zaledwie hihi a wygladasz na 25 a duchem to mlodsza od niejednej z nas!!!!!!!

Chyba odlotek a nie podlotek , hi hi hi. :)
Ale faktycznie mlodo sie czuje :)

A w parze jestem z Marzka283 i hot chocolate (sorki ale chyba nie znam :) ) no ale dzien przede mna jest 23marta z chlopakami,mataka i ada :). Mam juz z kim porownywac wymiary dzidziusiow.

Powoli dochodzę do siebie, ból ustępuje. Czuję ogromne zmęczenie, w końcu nocka nieprzespana, chyba się zdrzemnę, trudno, chłopaki mi chyba wybaczą, że nic w domu nie zrobione.
Do lekarza się nie udałam, bo dostać się do mojego internisty w danym dniu graniczy z cudem, no i to był pierwszy raz. Zapiszę się proflaktycznie na ekg. Dziś wizyta u dżina, zobaczymy co ona na to. Mam nadzieję, że to zwykłe przemęczenie i przeciążenie organizmu.
Uciekam obejrzeć "Przyjaciół" i pewnie przysnę.
Oby to nie bylo nic powaznego dobrze ze do gina dzis idziesz to Ci cos poradzi moze mnie tez kurde cos ostatnio meczy te klocie wkurzmnie to.

Mea ja sie jeszcze usmiechne po ten serniczek ale to sie nie spieszy w niedziele bede piekla bo inaczej to go sama zjem:) Tak wiec bedzie caly Twoj repertura na powitanie mojego chlopa haha karkowa serniczek no a jeszcze cos na glowne musze wykombinowac jakies propozycje???:)))

a rolady i kluski slaskie moga byc ??

muszę psy na dwór wypuścić i coś do jedzenia zrobić, bo jadłam drożdżówkę o 8 rano i głodna jestem.
jak dobrze, że już weekend, mąż wróci i wreszcie nie będę sama od rana do wieczora.

Mea! jaki Ty kierunek robiłaś na agh?i co byś radziła mojemu K. zacząć? (bo on robi studium policealne w zawodzie technik wiertnik więc pewnie jakiś inny kierunek by mu się przydał).

dacie wiarę..
już prawie weekend .. a pożniej ostatni tydzien pazdziernika i listopad.. no i tylko patrzeć jak w listopadzie zaczniecie co po niektóre na porodówkę gnac..
Boże to będą przeżycia.. :-D

reklama
Do góry