reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

przyznam sie szczerze ze pierwszy raz slysze o rodzinnej sali poporodowej !!! i o tym zeby tatus zostawal na noc na oddziale !!
o rodzinnej sali porodowej to ja słyszałam. .ale o zostaniu tatusia na noc raczej nie..
w jednym szpitalu faktycznie moze tatus dluzej zostac ..ale przypuszczam ze w wiekszosci jest tak ze zostaje jakies 2h po porodzie .. w koncu baba musi odpoczać :)

reklama
oj marzy mi się takie jedzenie ale jestem skazana na kuchnię teściowej, która wiele rzeczy robi na odpieprz się. wczoraj robiła fasolę po bretońsku i zamiast dania to wyszła jej zupa! mówię jej żeby podgotowała jeszcze, niech woda odparuje i niech to trochę zagęści, a ta do mnie - jak Ci nie pasuje to nie jedz...
a tak bym coś sama ugotowała... :confused2:

Wspołczuje naprawde wspołczuje ehhh ;/

Cherie widze ze my mamy bardzo podobne sytuacje i w dodaktu to samo imie:-DKaski sa chyba takei pechowe...

Nieprawda nie sa :p ja nie narzekam :-)

No ja tez juz bym chciala zeby sie zaczelo. Tzn niech dzieciaczki siedza jak najdluzej ale bedzie co czytac, czym sie ekscytowac i zaczna sie nowe watki "pielegnacja niemowlaka", " jak przespac cala noc", "jak karmic" itd itp.... No i oczywiscie zdjecia, zdjecia, zdjecia naszych slodziakow .
A potem jeszcze narzekanie : kiedy moj brzuch wroci do normy, co z moimi cyckami, kiedy sie znow mozna kochac...; bezdie sie dzialo :)

hehe zleci jak jeden dzien ........ jeszcze tylko chwila ........... :tak:

ja dzis robie ziemniaczki devolaje i gotowana marchewke do tego.
Mam nadzieje tylko ze dzis sie nie zaczytam i nic nie przypale:-D:-D:-D

ooo Devolaje mniam zrobie na weekendzie :-)

rolady najlepsze na swiecie sa z miesa wolowego !!! troche dlugo musza sie dusic ale sa boskie !! przepisik pozniej :)

A może wyślesz to potrawke ślaska poczta :-D:-D:-Dto skosztujemy !!!

przyznam sie szczerze ze pierwszy raz slysze o rodzinnej sali poporodowej !!! i o tym zeby tatus zostawal na noc na oddziale !!
\

To chyba nie mozliwe GDZIE TAK JEST ???:eek:

wlasnie o to mi chodzi ze nie nawidze gdy ktos mi na rece patrzy i nie wazne dla mnie czy juz to robilam czy nie.. poprostu denerwuje sie wtedy stresuje i nic mi nie wychodzi:-(

Nie martw sie kazda tak prawie sie boi ale tam same takie praktycznie babki beda i sie beda stresowac no chyba ze akurat wszsykie beda wielkorodki na sali ha :-D to nie fart ale chociaz podpytasz sie i wogole ;-)

ale mam smaka na snickersa!!! napisałam mężowi że ma mi kupić dwa jak będzie z pracy wracał :laugh2:
głowa mnie boli i ciśnienie mam coś wysokie - aronia się skończyła :shocked2: trzeba poprosić mamę o dostawę.

reklama
ale mam smaka na snickersa!!! napisałam mężowi że ma mi kupić dwa jak będzie z pracy wracał :laugh2:
głowa mnie boli i ciśnienie mam coś wysokie - aronia się skończyła :shocked2: trzeba poprosić mamę o dostawę.

Widze ze mamy my ciezarne takie same zachcianki hehe ja wczoraj prosilam mojego jak wyszedl z pracy zeby mi kupił snickerca :-D

Do góry