• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja na swieta bede musiala popiec ciasta bo nie wyobrazam sobie zeby to robila za mnie tesciowa !! no i ciasteczka !! chociaz z tym bedzie gorsza sprawa ... a sprzatanie zostawie mariuszowi :) z oknami wlacznie :D
my w ogóle nie wiemy co ze świetami.. ale jak tylko palnęłam mamie ze chce jakos dotrzymać do stycznia to powiedziala żebym sie niczym nie martwiła tylko do nich mamy wpaść i gotowe.. :-D
mozliwe że w święta poza wyżerką nie bedę musiała NIC robić O! :-D

No właśnie, ja też sobie muszę pospisywać chociaż parę telefonów od Was co by komuś dać znać jakbym tak już miała rodzić (w grudniu:P! nie wcześniej:P).

\\w

Wspaniałe wiesci oby tak dalej ......... jeju a gdzie Ty pracujesz ???
Ja pracuję w biurze, jakieś 200m od domu, ZUS, płace, fakturowanie itp :/ no ale najważniejsze, że nie siedzę sama w domu, bałabym się, że nie zdążę do szpitala czy coś, a tak zawsze ktoś jest pod ręką - siostra, brat, szwagier, mama - wszyscy w jednej firmie :) tylko oni na zmiany, a ja z siotrą w biurze od 7;00 do 15:00.

MEA nie chcę mi się wstawać i tu jest problem, no ale cóż ... zawsze tak się "wyrobię", że do 7:30 dojde do pracy, praca lekka,a jak już mówiłam na chorobowym miałabym 1000 zł. mniej :/ bo mam inaczej na umowie a inaczej na rękę :/ ehs samo życie ...

Dobra ruszam tylek po zakupy dzis bedzie obiad a co:))) Poza tym musze skoczyc na poczte bo tesciowka mi jakies ciuszki wyslala ale jak zwykle awizo w skrzynce grrrr a dzis beda ziemniaczki filecik z sosikiem i moja marcheweczka z groszkiem uteskniona":) Do odpisania buziaki

gdzie laptopow nie mozna wnosic ?? chyba tylko na porodowke :D marta miala lapka w szpitalu wiec da sie :D ale jak sie mala urodzi to laptopa sobie daruje :D zostane o telefonie :)
ja sobie ostatnio tak wkrecilam z tym naszym wspolnym wypadem do rodzenia ze misie ostatnio snilo ze dzwonie do aski i jej krzycze
"asia pisz na forum że mea pojechała na porodówke, ona rodzic zaczela normalnie' :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry