karnitynka1982
Fanka BB :)
Aaa no tak podejrzewalam oo to zrobie takie wyzwanie to bedzie bo nigdy nie robilam dziekirolady najlepsze na swiecie sa z miesa wolowego !!! troche dlugo musza sie dusic ale sa boskie !! przepisik pozniej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaa no tak podejrzewalam oo to zrobie takie wyzwanie to bedzie bo nigdy nie robilam dziekirolady najlepsze na swiecie sa z miesa wolowego !!! troche dlugo musza sie dusic ale sa boskie !! przepisik pozniej![]()
ja póki co zdarzyłam pare zapisac ale se zrobie osobną grupę chyba w telefonie i tam umieszcze wszystkie wasze.. ; )Numery podalysmy ale czy zapisalyscie je sobie w telefony? Bo ja nie- musze to zrobic bo jak dam znac co sie ze mna dzieje?
gdzie laptopow nie mozna wnosic ?? chyba tylko na porodowkemarta miala lapka w szpitalu wiec da sie
ale jak sie mala urodzi to laptopa sobie daruje
zostane o telefonie
![]()

stale afery a to burmistrz przekrety robi wiec nie ma sie co dziwic ze tacy zacofani sa tu wszyscy. A nasza słuzba zdrowia to juz porazka. Natalka wie cos o tym to moze powiedziec.Ja tez nie zapisalam hehe ciagle mam to zrobic i zapominamNumery podalysmy ale czy zapisalyscie je sobie w telefony? Bo ja nie- musze to zrobic bo jak dam znac co sie ze mna dzieje?
ja chyba narutowicza bo wypychaja mnie na kopernika ale z zadne skarby swiata tam nie pojde...Nie wiem, jestem dosyc zakrecona
Siemiradzki a Ty?

Też tak myślęPiękna waga Ślicznotki:-) A imię to wymyślicie najwyżej jak spojrzycie w jej cudne ślepka:-)
Też się cieszęfane wieści
super że sio gra![]()
Ja kolejne USG mam 16 listopada - Bosheeee jak ten czas leciW 30tc i 5 dni ważyła 1600g:-) Teraz to nie wiem. Ale za tydz. mam USG 3D to liczę, że też ginek powie ile Myszka waży:-) A potem normalne usg mam 12.11:-) Ale się mam dobrze:-)
my w ogóle nie wiemy co ze świetami.. ale jak tylko palnęłam mamie ze chce jakos dotrzymać do stycznia to powiedziala żebym sie niczym nie martwiła tylko do nich mamy wpaść i gotowe..
mozliwe że w święta poza wyżerką nie bedę musiała NIC robić O!![]()
ale się wam spieszy z tymi chrzcinami.. my planujemy w lutym.. problem w tym w którym kościele nam udziela chrztu skoro małżeństwem nie jesteśmy a wiadomo jak to kościółpatrzy na nieslubne dzieci..Ja wiem jedno... że w drugi dzien swiat planuje CHRZEST Julki i podejrzewam ze ten rok rozejdzie sie po kosciach bo i mama i tesciowa na pewno beda zapraszalyTak troszke wbijemy się na sępa:-):-):-)