Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślałyście o pozycji w której będziecie chciały rodzić podczas SN? Wiem że teraz jest pewna dowolność w jej wyborze.

Hello, właśnie zakupiłam proszek do prania dzidziuś 3 kg na allegro w powalającej cenie :-) W poniedziałek-wtorek będzie więc wszystko popierzemy i zaczynam do szpitala kupować. bo najwyższa pora.
Dzisiaj mam mniej skórczybyków ale za to straszny ból krzyrza nie wiem z kądchodzić nie mogę
Chrzciny gdzieś kwiecień, żeby jeszcze przespał w miarę.
Myślałyście o pozycji w której będziecie chciały rodzić podczas SN? Wiem że teraz jest pewna dowolność w jej wyborze.

Ja wiem jak chce rodzić, ale nie wiem, czy u nas można wybierać![]()

kurde ja zapomnialam wczoraj ci tego poszukac !! ale dzis mam nadzieje ze nie zapomne ... musze ci znalezc to wszystko do szpitala i przepisy dla karnitynki wpisac ... za duzo tego mam na glowie !!

Ty to chyba raczej nie będziesz rodzić w domu tak jak chciałaś...![]()

O nie ale sie usmialam wlasnie gadam z moim na gadu i sie pytam : KOchanie a kupimy nianie dla naszej malpki a on mi pisze:
jak chcesz skarbie mozemy kupic
dla mnie nie ma zadnego problemu, a co to jest?
jakas lalka tak??
z bijacym serduszkiem??? HIHI
Spoko MEA ja bym bardzo chciała jeszcze z 5 tyg wytrzymać chociaż ale jak mam takie bule, to wolę być przygotowana.
Swoją drogą to kiedyś z rozwarciem nie wypuszczali ze szpitala a teraz wywalają![]()
zobaczymy co powie mi we wtorek mój gin.