Marzka283
synek Michaś
ok 2kg znajoma miała w 33 tyg- 1960gCzy ktoś miał usg w 33 tc? Co ciekawa jestem ile Maluszek może wtedy ważyć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ok 2kg znajoma miała w 33 tyg- 1960gCzy ktoś miał usg w 33 tc? Co ciekawa jestem ile Maluszek może wtedy ważyć.
Ja nie patrzę na tę tabelkę bo wg niej moja Mała w 30tc powinna ważyć ledwo ponad 1300 a ważyła 1600, więc na ogół w każdym tyg by inaczej było.wg tabelki powinna dzidzia dochodzic do 2 kg !!
Ja uzywam zwykłego szarego mydła,jest nawet w płynie;-) mój gin mówi,że w ciązy i po porodzie do podmywania szare mydło jest najlepsze. W poprzedniej ciązy też go używałam i wszystko było ok.
Emiro Kobieto uważaj na siebie!!!!!
Ależ cos w tej ciązy jest takiego,że ja też jestem roztrzepana:-(

a przed ciaza to chwila moment i ksiazka przeczytanaNo to super:-)ok 2kg znajoma miała w 33 tyg- 1960g
Ja nie patrzę na tę tabelkę bo wg niej moja Mała w 30tc powinna ważyć ledwo ponad 1300 a ważyła 1600, więc na ogół w każdym tyg by inaczej było.
Mój w 31 tyg ważył 1950g duży chłopak :-)a mi sie w 28 tygodniu idealnie zgadzalo ... bo wg tabelki 1005 mialo byc a lekarz mi wyliczyl niecale 1100 ... wiec nie za duzy blad
Czy ktoś miał usg w 33 tc? Co ciekawa jestem ile Maluszek może wtedy ważyć.