• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
no i co jeszcze, opuchnięcia kończyn górnych i dolnych, niby nie ma białka w moczu ale dzień w dzień kontrolować w szpitalu, w 2 tygodnie nic nie przytyłam...
najgorsze jest to że ja mam wstręt do szpitali i będę chciała jak najszybciej stamtąd uciec... :no:

Same złe nowiny :/ ja dziś tez musiałam zadzwonić do dżina bo chodze jak babcia zgięta w pół, nie moge się wyprostować :/ a , że nie mogę do Niej pojechać bo jestem u mamy w Siedlcach to powiedziała, że mam iść do szpitalowa bo taki ból jaki mam nie jest normalny. Mozliwe ,że mały jak się przekręcał pozrywał mi wiązadła z lewej strony, ale wtedy nie bolałoby tak przy siusianiu ....

ehh,

kolejna bidulka...

no i co jeszcze, opuchnięcia kończyn górnych i dolnych, niby nie ma białka w moczu ale dzień w dzień kontrolować w szpitalu, w 2 tygodnie nic nie przytyłam...
najgorsze jest to że ja mam wstręt do szpitali i będę chciała jak najszybciej stamtąd uciec... :no:
ale to dla malenstwa nie badz samolubna;-)
mysl o dzidziusiu a jakos latwiej Ci bedzie to przetrwac...
i pamietaj muusisz byc twarda i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi zadnej poloznej;-)

dobra, idę sprawdzić czy aby mam wszystko spakowane i się kładę. może mi mąż rozmasuje te plecy (łopatki) bo każdy ruch to ból...

mam nadzieję, że do przeczytania niedługo! trzymajcie się wszystkie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry