• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja wybywam na zakupy, ciekawe ile nastukacie do tego czasu 50 stron? Nie bedzie mnie jakies 2 h:-p

Co do ubran, to ja mam 2 pary spodni ciazowych i w nich smigam. Do tego mam dlugi "plaszczoswetr" i w nim sie zapne. Ciesze sie, ze w miare cieplo mamy.
Jeszcze prae tyg i bedziemy mialy dylematy typu : Kiedy wejde do tych dzinsow sprzed ciazy;-) Ja sie zastanawiam co zabrac na wyjscie ze szpitala i chyba jednak spodnie dresowe wygraja. Jak z tym u was?????

Narazka!

reklama
Ja wybywam na zakupy, ciekawe ile nastukacie do tego czasu 50 stron? Nie bedzie mnie jakies 2 h:-p

Co do ubran, to ja mam 2 pary spodni ciazowych i w nich smigam. Do tego mam dlugi "plaszczoswetr" i w nim sie zapne. Ciesze sie, ze w miare cieplo mamy.
Jeszcze prae tyg i bedziemy mialy dylematy typu : Kiedy wejde do tych dzinsow sprzed ciazy;-) Ja sie zastanawiam co zabrac na wyjscie ze szpitala i chyba jednak spodnie dresowe wygraja. Jak z tym u was?????

Narazka!

Ja tez spodnie dresowe. Wiem ze na pewno od razu szczuplutka nie bede i zadnych spodni sprzed ciazy na tylek nie naciagne..hehe
takze wole nie ryzykowac by sie nie okazalo ze ze szpitala nie bede mogla wyjsc bo mam za male ciuchy:)

Narazka!
ja ze szpitala bede wychodzic pewnie w któryś ze spodni ciążowych.. mam takie sztruksowe ciepłe wiec pewnie w nich .. :)
co do spodni sprzed ciąży zakopałam je głęboko w szafie i nawet nie patrze.. bo jak porównałabym z tymi ciążowymi to doła załapie i co :-D

Narazka!

a ja w spodniach jensowych ciazowych i luzik

Dobry dzień! :)

delektuje sie cola z puszki !!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam !

Mniami, potwierdzam, wszyscy mnie gonią, ale ja od czasu do czasu twardo cole pije :P W końcu w składzie nawet już nie ma kofeiny... :P

ale jazda !!! wlasnie dostalam smsa od cherie !!!!!!!!

"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"
No i słuchajcie, to to mnie zgieło zupełnie. Ja to już bym nikomu nie wierzyła! :) W każdym razie super, że skurcze nie są mocne.

A ja leżę do góry wentylem i od nocy zaliczyłam tylko 1 silny skurcz :happy: Za to ze 4 czkawki ;) Główkę ma nisko to tak już mi śmiesznie spojenie łonowe podskakuje przy czkawkach, heh :)

No i ubralam dzis dresy które nosiłam jakies 2 miesiace temu. I sluchajcie nieźle mi się biodra rozeszły, aż jestem w szoku. Lewo co na dupę wcisnełam, a przez ostatnie 8 tygodni mało przytyłam, więc to nie tłuszczyk... :) Mam nadzieję, że po porodzie to wróci do normy, nie chce mieć takiej szerokiej pupy ;-(

ale jazda !!! wlasnie dostalam smsa od cherie !!!!!!!!

"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"
Dobrze ze skurczy nie ma ,brzuch powinnien zmieknac !!!!!!!!!

Co do wiadomosci dnia hahahahah , wiem co czuje :tak:Tez taki szok przezylam ! Tylko ze ja juz przy cesarce :) MI teraz wlansie gin tlumaczyl predzej jest sie przy dziewczynce pomylic i poznije wychodzi chlopak ,niz przy chlopaku ma wyjsc dziewczynka ahahahh ! Wiec nigdy nic nie wiadomo laseczki te ktore czekaja na corcie ! Jajeczka zawsze mogly sie gdzies zawieruszyc ahahahah albo schowac ! Tak bywa nawet z takim sprzetem jakim lekarze teraz dysponuja .Wazne ze maluszek zdrowy i ze cherei nie ma skurczy ! Trzymam kciuki !
Mam nadzieje ze ja zonka takiego znowu nie bede musiala przechodzic ahhahah! Malo prawdopodobne ze synusiowi odpada jajka :)

Cherie bedzie dobrze - synek piekna wage ma - :)

reklama

Narazka!
Ja tez spodnie dresowe ! Bo tak naprawde to chyba nie wejde w zadne spodnie sprzed ciazy na starcie ahahahahahahhaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry