Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam cały czas przeczucie swoje na chłopca mimo tego iż ma byc dziewczynka..A wiecie co ja tez do konca nie chce wierzyc, ze bedzie corcia, dzis bede gnebic doktorka, zeby upewnil sie czy tam aby jakies jajuszka nie wyrosly!!
o ile dobrze pamietam to Cherie jakies sukieneczki na cudenkach wklejala-ciekawe czy Danielkowi sie spodbaja??![]()

w ogóle to MEA nie chcę Cie straszyć..
ale wizyta u gina w piatek rozpoczynamy 8 miesiąc :O![]()
szczerze mowiac mi tez troche..ty mnie nie straszysz - ty mnie pocieszasz bo juz mi sie zaczyna dluzyc !!!

Mi moja ginka mówiła, że powyżej 10 to powód do niepokoju bo do 10 się jeszcze zdarzać może. Ja jej ufam, więc się tego trzymamA na SR położna mówiła, że jak brzuch stawia się więcej niż 6 razy na dobę to jest powód do zmartwień... hehe a mi stawia się za każdym razem jak przejdę więcej niz 5 kroków ;/ No ale rozwarcia nie ma i trzymam się tej myśli jak rzep. Chociaż jutro zadzwonię do ginki chyba i spytam czy faktycznie powyżej 6 razy to jest groźne. U mnie twardnienie następuje zdecydowanie częściej...
Ale cóż, dziś doszłam do wniosku, że nie wolno się denerwować. Matka natura jest mądra i z pomocą lekarzy wszystko MUSI być dobrze. Innej opcji nie przyjmuje do wiadomości, Wam życzę tego samego. W końcu jesli będziemy się tak stresować to w sumie szczerze nie dziwię się, że dzidziusie chcą wychodzić. One chcą bezpieczeństwa, miłości i uśmiechu, a nie smutków i lęków. Więc musicie/my dać radę!![]()
Ale No-spę biorę jak mam kilka pod rząd skurczy.ty mnie nie straszysz - ty mnie pocieszasz bo juz mi sie zaczyna dluzyc !!!