Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wagę miałby ładną przy porodzieA i zapomnialam dodac, ze dzidziula wazy prawie 1800g i doktorek powiedzial, ze to norma i on obstawia, ze skonczy sie na ok 3400g:-)

A i zapomnialam dodac, ze dzidziula wazy prawie 1800g i doktorek powiedzial, ze to norma i on obstawia, ze skonczy sie na ok 3400g:-)
Kochana póki nie znasz wyników postaraj się nie myśleć o tym. Bo denerwujesz tym Maluszka.
Trzeba myśleć pozytywnie.. Ja jak mam beznadziejną syt jakąkolwiek to tak właśnie sobie powtarzam.... I się udajeuwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............

uwierz staram sie nie myslec ale sie nie da..... w kazdym badz razie co berdzie to bedzie ... najwyzej zaniose jeszcze zwolnienie z terminu na ktorym nie bylam i bedzie mi musial jeszcze jedna mozliwosc zaliczenia skombinowac.... bo jak nie to czerwiec...............
a no i bede musiala przed wizyta krew i mocz zrobic..... ciekawe czy 2 listopada laboratorium bedzie normalnie otwarte....?