• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Helloł bejbe!!
ale tu swiateczna cisza-nawet nie bylo tyle do nadrabiania:tak::tak:
jak tu dzisiaj zagladalam to myslalam, ze juz bedzie cos wiadomo o natalce, ze cos ruszylo-a tu lipa:-(:-(
no to ja jestem kolejna na cordafenie( po ktorym kreci mi sie w glowie), nospie forte i dipherganie(lek uspokajaacy, po ktorym zasypaiam na siedzaco)
ale poprawy za bardzo nie widze!!
troche tematow tu bylo poruszane ale co do odwiedzin to ja se moge gadac:sorry::sorry: pare lat temu glupia bylam bo jak szwagierka rodzila to i w szpitalu bylam i jak wrocila do domu to tez zaraz tam bylam-wiec ona tez zaraz wpadnie:eek::eek: ale ja przezyje-gorzej jak tesciowa wpadnie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a tobie co sie podzialo ze na cordafenie jestes ?? nicto musisz jakos dac rade :) no bo jak inaczej :) ale dzieki temu dotrwasz stycznia :D

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:hmmmm tylko, ze ona bedzie w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba cos wiem na ten temat :D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no jasne, to na pewno jakis wartosciowy kurs, ktory zaprocentuje w przyszlosci, fajnie, ze ma takie mozliwosci :happy:
jakies pomysly na kolacyjke? nie mam weny....

ja dzis obiad jadlam o 17.30 wiec na kolacja tylko jakis jogurcik i finito !! tylko po to zeby tabletek na pusty zoladek nie brac !!

Witajcie:-) jakis ten dzien nie bardzo ,,,, ja mam lenia a moj znow spi!!!!!!!! chyba i ja wojne jakas zaczne.... ani sie przytulic ani co,,,,,,,,,,:zawstydzona/y:

a ja sie dzis czuje conajmniej dziwnie,,, jakbym miala za chwile urodzic-chociaz nie wiem jak to jest:-)

i jeszcze cholera chrapac mi zaczal!!!!!!!!!!!! ubije go zaraz!;-):tak:

po co od razu wojna !! wystarczy ze go obudzisz :) bedzie wystarczajaco zly :D

a......... musze wam cos opowiedziec..... niedawno wyprowadzila sie od tesciow(w koncu!!) siostra mojego J z mezem i dzieckiem.... no ale jak dziecko jest chore( tak jak teraz) to przywoza go tu do tesciowej( bo z matka meza nie chce dziecka zostawiac-nie wiem czemu)...no wiec dziecko ma grype i cos tam z oskrzelami.... i tak mimochodem zapytalam ja ostatnio co bedzie jak malenstwo sie urodzi,.,, jak ona sobie wyobraza ewentualna chorobe filipa i przywozenie go do noworodka....- a ona mi na to ze co ja to obchodzi.... dziecka ze swoja tesciowa nie zostawi..........

przyjdzie mi na ten czas z mala do mojej mamy wyjezdzac bo z chorym co 1-2 miesiece dzieckiem w jednym domu jej trzymac sobie nie wyobrazam................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry