reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
mataka ja nie wiem czy cie to pocieszy ale nam dzis tesciowa zadzwonila ze chce przywiezc tu chora babcie /o ile ta sie zgodzi!!! w co szczerze watpie!!/ a babcia lezy bo ja osteoperoza dopadla i nie umie sie ruszac !! no i mariusz zapytal gdzie bedzie babcia spala na co uslyszal odpowiedz "albo u was w duzym pokoju albo w sypialni!!!" na co on ze w takim razie mama ma z nia zostac w kietrzu bo ja musze miec warunki zarowno do tego zeby sie wyspac /w nocy w sypialni/ jak i do tego zeby za dani jakos funkcjonowac /potrzebny mi pokoj z mozliwoscia lezenia na fotelui czucia sie swobodnie!!/ :) i jak ona chce przywiesc babcie to ma ja miec u siebie!!! na co tesciowa rzucila sluchawka!!

mataka ja nie wiem czy cie to pocieszy ale nam dzis tesciowa zadzwonila ze chce przywiezc tu chora babcie /o ile ta sie zgodzi!!! w co szczerze watpie!!/ a babcia lezy bo ja osteoperoza dopadla i nie umie sie ruszac !! no i mariusz zapytal gdzie bedzie babcia spala na co uslyszal odpowiedz "albo u was w duzym pokoju albo w sypialni!!!" na co on ze w takim razie mama ma z nia zostac w kietrzu bo ja musze miec warunki zarowno do tego zeby sie wyspac /w nocy w sypialni/ jak i do tego zeby za dani jakos funkcjonowac /potrzebny mi pokoj z mozliwoscia lezenia na fotelui czucia sie swobodnie!!/ :) i jak ona chce przywiesc babcie to ma ja miec u siebie!!! na co tesciowa rzucila sluchawka!!
ja za przeproszeniem pierniczne, kurcze czemu ludzie nie widza dalej niz koncowka swojego nosa... swietny pomysl z babcia...

A ja lubię jak Mój śpi bo mam czas dla siebie:-):-)

kochana ja go nie mam codziennie dla siebie... tzn mam ale albo do 8 rano(kiedy jeszcze spie) albo od 2-3 w nocy( wtedy juz spie) wiec zloszcze sie kiedy zmiast mnie przytulic hrapie mi nad uchem i to jeszcze o tej godzinie.............
teraz znow bedzie mial 2 cale dni czyli od 8 do 3 w nocy!!!!! sobota do 16,,,, niedziela 8 do 3 i poniedzialek do 16!!!!!!!!!!! czyli cale g sie widzimy.....

ogolnie pokoi jest 4 my mamy 1 i w zasadzie 2 saq wolne ... ja nawet nie chce wiecej. dobrze mi w tym jednym tylko musi moj J jakis zamek zamontowac.........

bo az sie boje co bedzie jak urodze,,,, nie tyle rodzinka co tesciowka i jej kolezanki,,, ktore beda przychodzily tlumami niemal codziennie-tak jak prezychodzily ogladac plytke z wesela........... ale mojego meza juz ostrzeglam,,,, na takie pielgrzymki to ja nie pozwole i jak ma tak byc to JA CHCE DO MAMY tuz po porodzie,,,,,,,,,,,

co do wynajmu..... myslalam ale,,,,,,,,, tru ceny mieszkan nie sa niskie a przy malym dziecku ciezko byloby sie z kasa wyrobic niestety,,,,, jakby cos mamusia mnie przyjmie,,,,,
ja planuje zwiezc mame do siebie zeby wlasnie sie krepowali i mi nie wchodzili tak jak do tej pory...
nie kibicujemy, tylko namawiamy do pokoju :p :)
nie klocic sie :)
a ja tam kibicuje jak sie nazbieralo to trzeba ich przywlywac do porzadku ;-)

kochana ja go nie mam codziennie dla siebie... tzn mam ale albo do 8 rano(kiedy jeszcze spie) albo od 2-3 w nocy( wtedy juz spie) wiec zloszcze sie kiedy zmiast mnie przytulic hrapie mi nad uchem i to jeszcze o tej godzinie.............
teraz znow bedzie mial 2 cale dni czyli od 8 do 3 w nocy!!!!! sobota do 16,,,, niedziela 8 do 3 i poniedzialek do 16!!!!!!!!!!! czyli cale g sie widzimy.....
W takim wypadku Cię rozumiem:tak:

reklama
ja za przeproszeniem pierniczne, kurcze czemu ludzie nie widza dalej niz koncowka swojego nosa... swietny pomysl z babcia...

o na juz powaznie myslala zeby babcie na stale tu przeprowadzic ale ani babcia sie an to nie zgadza ani my!! no bo jej tam zle /za to ja wcale nie narzekam ze ona musi tam jezdzic ... mam chwile spokoju!!/

Do góry