reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój brzusio się uspokoił chyba fałszywy alarm, ;-)

Marzka
, ja wczoraj zdychałam, normalnie woda się ze mnie lała i na wymioty mnie ciągnęło. dziś już lepiej, choć jeszcze nie do końca - możliwe, że jakiś wirus panuje, bo i monia przez to przechodziła.

czy macie jakies dziwne dzwieki z brzuszka? pisalam juz o tym klikaniu :) nie wiem czym ona to robi, czy kopie jakis flaczek i on taki odglos daje ? smiesznie :-D

ja słyszę codziennie jakby Małemu w stawach coś strzelało. ostatnio już zasypiamy z mężem i pstryk, a mój mąż przerażony świeci światło, patrzy na brzuch i "co to było"?

Dziekuje Tobie i Wszystkim laseczkom za wsparcie wielkie buziole :********

no a coś Ty myślała, po to jesteśmy, żeby się wspierać, chociażby przez Internet :tak:

to sobie klątwę oglądnij
będziesz miała załawałek przez dłuższy czas:-D

ale tylko pierwszą część. 2 i 3 już były śmieszne...
ja natomiast polecam jeszcze "shutter", ale wersję japońską, bo amerykańska to już nie to, nie ten efekt :no:

[video=youtube;1V9PoLX6lfo]http://www.youtube.com/watch?v=1V9PoLX6lfo[/video]

Ogladal ktos "Jeszcze raz" ze Stenka?
chetnie obejrzalabym dobra komedie romantyczna, jutro ma byc na tvn ale nie wiem czy warto ...
Ja ogladalam jakies 5 razy bo mam na kompie i zawsze jak mi sie nie chcialo czytac napisow to wlasnie ten film puszczalam jeszcze jak w Anglii bylam:) Mi sie bardzo podobal ale ja ogolnie lubie takie bajkowo krasnoludkowe klimaty jak to moj T mowi hehe typowo babski film dla mnie spoko:)

reklama
Do góry