Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przekazuje pozdrowienia od Askipowiedziala ze jak wroci do domu to raczej z fifim w rekach niz w brzuszku ... czekaja czy teraz akcja porodowa sie rozwinie bo fifi pcha sie juz na swiat
a jak nie to jak jej gin bedzie na dyzuze to beda decydowac co dalej
![]()
No to poród tuż, tuż..;-)Świeże wiesci od Asicy !!
"Jak w najblizszych dniach nie urodze sama, bo skurcze sie pokazaly to w nastepnym tygodniu cesarka. Mimo tabletek cisnienie wysokie a maly jest duzy i donoszony wiec OK"
Oni to roznie mierza ja np mialam pierwszy raz tak niskie wyniki ze pod nic to nie podchodzilo ale to przez spacerDrugi raz mialam na czczo 75 a norma na moich wynikach jest od 70 do 115 po 2 godzinach mialam 94 a norma jest do 140 niby wiec wyniki masz dobre lekko przekroczona norma jedynie moze Ci zalecic unikanie slodyczy mysle i tyle
![]()
.
. Z drugiej strony to te wszystkie staniki do karmienia mają miękkie miseczki, a ja na codzień noszę tylko usztywniane, a wiadomo, że w te miękkie to trzeba mieć co włożyć, żeby je wypełnić. I stąd też się zastanawiam, czy nawet ten sam rozmiar co mam, tylko "miękki" by nie wystarczył????????Na pocieszenie kupilam sobie snikersa !!! Dzis zrobie ta salatke co Cherie kiedys wkleila warstwowa z tunczykiem zapowiada sie smakowicie ciekawe czy wyjdzie.