Marzka283
synek Michaś
ja najadłam się grzanek z serem...ale mam smaka na pizzę!!! oj chyba zamówię![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja najadłam się grzanek z serem...ale mam smaka na pizzę!!! oj chyba zamówię![]()

najchetniej oddam z polowe !!!
ja moge wydac kase na biustonosz dobrej firmy jak wiem ze bedzie dobrze lezal i wysłuży to co za niego zaplacilam !! dlatego lubie kupowac z M&S czy triumpha bo sa swietnie skrojone i kapitalnie sie nosza !!!! ale tam ciazowych nie uswiadczysz !!!
Hehe ale smieszneNie zapomnij skorzystać z przysługującego Ci prawa i zrobić zakupy bez kolejki![]()
te szklane przynajmniej są bez bisfenolu... bardziej skłaniam się ku szklanym niż np. tym z aventu.
witajcie dziewczynkiniedawno wrocilam od mamusi... a zmeczona jestem jakbym nie wiadomo co robila,,,,, siedziec zle , stac zle o lezeniu nie ma mowy.......... strasznie sie zaczyna robic...
ale jakos damy rade... do wizyty u pani doktor zostalo 13 dni
zobaczymy co mi wtedy powie::-):-)
Do mnie dzwoniła koleżanka która niedawno urodziła opowiadała mi wrażenia poporodowe, u niej na 6 dziewczyn na sali jedna rodziła SN. U nich (k/Łodzi) jest jakaś plaga cesarek, u nas zresztą też.
W triumphie są ciążowe, ale wg mnie nie za fajne, przymierzyłam i odłożyłam, choć pojechałam specjalnie i zamierzałam kupić porządny i nie chciałam szczędzić na to kasy, może być też tak, że w tym sklepie w którym byłam był tylko taki beznadziejny model.
Ja jak wcześniej mówiłam kupiłam stanik do karmienia w Cubusie, u nas w szczecinie likwidowali sklep, nawet nie chciał mi się mierzyć w sklepie - wyglądał porządnie i nie był drogi i jak zmierzyłam w domu to okazał się rewelacyjny, ten z triumpha może się przy nim schować. Niestety był tylko jeden tego rozmiaru 80E a sklep i tak już zamkneli ( były większe rozmiary)
My zgrzytów nie mamy, olewam takie zachowanie, ale na szczęście szybko mu się poprzestawiało na tryb normalny.ehhh oni maja tak czesto...
my dzis o dziwo nie mamy zgrzytow...
Hehe ale smieszneDD NO wiem wiem masz racje a Ty kochana w lidlu tez czekalas bo moher sie wepchnal
![]()