maggie_f
Fanka BB :)
A to w przypływie mocy mogłabyś wrzucić przepis na wątek o gotowaniu. Tylko w wersji dla blondynekNo w piekarnikuMąka, drożdże itd. Lubię piec z ziarnami dyni:-) zawsze kochałam utrudniać sobie życie...
Ale czuję napływ mocy!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to w przypływie mocy mogłabyś wrzucić przepis na wątek o gotowaniu. Tylko w wersji dla blondynekNo w piekarnikuMąka, drożdże itd. Lubię piec z ziarnami dyni:-) zawsze kochałam utrudniać sobie życie...
Ale czuję napływ mocy!!

wypił pepsi zostawił butelkęJa wstaję nie więcej niż 3 razy;-)
Mój T też po sobie nie posprząta...w pokoju owszem, ale do mycia naczyń, podłóg się nie tyka nawet...

Skąd to znam, w kuchni jak mój rano sobie śniadanie i kanapki szykuje zawsze jest burdel nie z tej ziemi...wypił pepsi zostawił butelkę
wsypywał kawę rano do pracy-kawa jest wszędzie
naczynia od wczoraj stoją niepomyte
rano najpierw zakłada te potworne buciory a później idzie do łazienki myć zęby
albo robi spacer po całym domu
można dostać kurwicy
i jeszcze się książe obraża bo się czepiam
dwa miesiące po porodzie będzie rozwód![]()
ja też nie spałam w nocy i się pociłam ale to tylko dla tego,że jestem podziębiona, gile mam po sam pas i łzawią mi oczy czyli wszystko to czego tygryski nie lubiąWitam w niedzielne południe miałam niezbyt spokojną noc, brzuch twardy, nawet no-spa i aspargin nie dały mu rady. W nocy było mi gorąco, pociłam się, nie mogłam spać. Brzuch mnie trochę pobolewał jak na @. Dziś jest nieco lepiej, oby jeszcze dotrwać do czwartkowej wizyty, bo chciałabym się jeszcze co nieco dowiedzieć....![]()