mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
WIADOMOSC OD PAULUS89
No hejja jestem w szpitalu bo miałam skurcze. Ale już ok. Trzymaja mnie na obserwcji niestety.
grunt ze nic zlego sie nie dzieje !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WIADOMOSC OD PAULUS89
No hejja jestem w szpitalu bo miałam skurcze. Ale już ok. Trzymaja mnie na obserwcji niestety.
grunt ze nic zlego sie nie dzieje !!
WIADOMOSC OD PAULUS89
a o jakiego posta chodzi ?? bo moze gdzies mi uciekl ??
i cokolwiek w nim bylo ja sobie takich rzeczy do siebie nie biore![]()
dostane rozgrzeszenie i wybaczysz mi??? cofniesz nagane????
ja wczoraj miałam 143/103zwariuję z tym moim ciśnieniem... rano było 140/90tyle dobrego co mi puls spadł jak odstawiłam fenoterol
![]()
zarąbisteTak bardzo cieszyłam się z córeczki, że dziewczynki są grzeczne spokojne, nie sprawiają problemów, a tu masz już od początku podejrzewałam ją, że spokojna to ona nie będzie podobnie jak synek, który jest nadpobudliwy, i nie ma tygodnia aby coś się w szkole nie wydarzyło, co przychodzę to czekają na mnie jakieś fajerwerki
W niedzielę tak mnie wkurw....., ( dobrze przeczytałyście) , że myślałam, że go zabiję i za karę kazałam mu 100 razy napisać " będę szanował swoją mamę" oczywiście powstał wielki bunt, więc ja mówię pyskujesz jeszcze w takim razie 150 razy piszesz.
Po jakimś czasie schodzę na dól, patrze a synalek pisze, (już 50 razy napisał) "bendem szanował mame" po czym zorientował się , że zapomniał napisać : "swoją" , więc dla ułatwienia u góry kartki napisał "mojom" i do każdego zdania od tego wyrazu zrobił kreseczkę
No po prostu ręce mi opadły w jednym zdaniu 3 błędy "bendem szanował mojom mame" - przepraszam 4 bł- w pierwszym wyrazie 2, drugi bezbłednie, w trzecim błąd i w czwartym błąd

zjadłam całą paczkę piegusków![]()
Za ten wielki napis olać babsztyle w moim poście...hehe
To dwie Justyny jesteśmy?:-)
Tak Mea to twardziel, nic jej nie ruszy;-) Mnie zreszta też;-)a o jakiego posta chodzi ?? bo moze gdzies mi uciekl ??
i cokolwiek w nim bylo ja sobie takich rzeczy do siebie nie biore![]()