Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ja kiedyś taki interes życia zrobiłamoczywiście też suknie slubną sprzedałam, w sklepie cymbeline zapłaciłam za nia z dodtakami prawie 4 tys, tzn nie ja tylko mamusia, no a później wisiała w szafie i wisiała, trafiła sie chętna na kupno i zprzedałam wszytsko za 400 zł
![]()
Chcę na matę namówić T, ale on ma jakieś opory...dla niego nie istnieje uzasadnienie 'bo ładne', tylko trzeba przedstawic szczegółowy plan 'praktyczności rzeczy'
Chcę na matę namówić T, ale on ma jakieś opory...dla niego nie istnieje uzasadnienie 'bo ładne', tylko trzeba przedstawic szczegółowy plan 'praktyczności rzeczy'
Ale z kupnem amty nie ma co się tak spieszyć, mozna podsunąc pomysł zakupu komuś z rodzinki;-)dlaczego??? przeciez to dla dziecka iwelka frajda... bawi sie nią.. interesuja go rozne przedmioty piszczace maskotki pileczki w maskotkach dzwoniace... naprawde jest edukacyjna.. bo ja pamietam jak Kacper mial 2 miesiace i ja dostal reagowal na piszczalki w maskotkach.. pozniej cos innego itd... i bardzo go interesowala... mozna bylo dziecko zostawic i nie zagadywac go bo on sam sie swietnie bawil... a teraz?? jak lezy na plecach to sie chwyta za te maskotki i siada:-)
Ale cóż kupimy i tak, już go namówię do tego!Jak to facetAle z kupnem amty nie ma co się tak spieszyć, mozna podsunąc pomysł zakupu komuś z rodzinki;-)
A czy któraś ma wiadomości co u Natalki?
WiemAle cóż kupimy i tak, już go namówię do tego!
Jak to facetAle z kupnem amty nie ma co się tak spieszyć, mozna podsunąc pomysł zakupu komuś z rodzinki;-)
A czy któraś ma wiadomości co u Natalki?