reklama
D
daffodill
Gość
I ja kiedyś taki interes życia zrobiłamoczywiście też suknie slubną sprzedałam, w sklepie cymbeline zapłaciłam za nia z dodtakami prawie 4 tys, tzn nie ja tylko mamusia, no a później wisiała w szafie i wisiała, trafiła sie chętna na kupno i zprzedałam wszytsko za 400 zł
![]()
po slubie to juz nie chodzi tyle co by na niej zarobic tylko sie jej pozbyc bo po co ma lezec w domu i zajmowac miejsce a takie 200zl zawsze cos da....
W
wika_20
Gość
Chcę na matę namówić T, ale on ma jakieś opory...dla niego nie istnieje uzasadnienie 'bo ładne', tylko trzeba przedstawic szczegółowy plan 'praktyczności rzeczy'
przeciez mata mowi sama za siebie MATA EDUKACYJNA edukacyjna edukacyjn a:-):-)
D
daffodill
Gość
Chcę na matę namówić T, ale on ma jakieś opory...dla niego nie istnieje uzasadnienie 'bo ładne', tylko trzeba przedstawic szczegółowy plan 'praktyczności rzeczy'
dlaczego??? przeciez to dla dziecka iwelka frajda... bawi sie nią.. interesuja go rozne przedmioty piszczace maskotki pileczki w maskotkach dzwoniace... naprawde jest edukacyjna.. bo ja pamietam jak Kacper mial 2 miesiace i ja dostal reagowal na piszczalki w maskotkach.. pozniej cos innego itd... i bardzo go interesowala... mozna bylo dziecko zostawic i nie zagadywac go bo on sam sie swietnie bawil... a teraz?? jak lezy na plecach to sie chwyta za te maskotki i siada:-)
Jak to facet

A czy któraś ma wiadomości co u Natalki?
W
wika_20
Gość
hmmm lece dalej lezec jak ginka kazała pozniej do was zajrze jak sie stesknie znow heheh :-);-)
luuuzna
Mama Alanka
dlaczego??? przeciez to dla dziecka iwelka frajda... bawi sie nią.. interesuja go rozne przedmioty piszczace maskotki pileczki w maskotkach dzwoniace... naprawde jest edukacyjna.. bo ja pamietam jak Kacper mial 2 miesiace i ja dostal reagowal na piszczalki w maskotkach.. pozniej cos innego itd... i bardzo go interesowala... mozna bylo dziecko zostawic i nie zagadywac go bo on sam sie swietnie bawil... a teraz?? jak lezy na plecach to sie chwyta za te maskotki i siada:-)
Wiem

D
daffodill
Gość
Jak to facetAle z kupnem amty nie ma co się tak spieszyć, mozna podsunąc pomysł zakupu komuś z rodzinki;-)
wczoraj tylko napisala ze wszystko ok nie zgodzila sie na pobyt w szpitalu a to byly tylko mocne braxtony.
D
daffodill
Gość
WiemAle cóż kupimy i tak, już go namówię do tego!
I tak trzymaj:-)
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Jak to facetAle z kupnem amty nie ma co się tak spieszyć, mozna podsunąc pomysł zakupu komuś z rodzinki;-)
Jakaś ciotka na pewno się zgodzi

Natalka miała fałszywy alarm i jest w domu narazie, ale poród najprawdopodobniej pod koniec tygodnia:-)