D
daffodill
Gość
hahha czego to ludzie nie wymysla... podobno tak przedstawia sie efekt uboczny po szczepionce przeciwko swinskiej grypie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hahha czego to ludzie nie wymysla... podobno tak przedstawia sie efekt uboczny po szczepionce przeciwko swinskiej grypie![]()

hahha czego to ludzie nie wymysla... podobno tak przedstawia sie efekt uboczny po szczepionce przeciwko swinskiej grypie![]()
dziewczyny mam takie mąąąąąąąąąąąądre pytanie - wyprać rożek?
dziewczyny mam takie mąąąąąąąąąąąądre pytanie - wyprać rożek?
W końcu buziulką bedzie dzidzia do rożka dotykać
Aż strach się bać
I pozdrowienia dla Wojtysiowej!!!! Niech się trzyma dzielnie:-) Współczuje jej tej rehabilotacji po porodzie:-(
chyba tu chodzi o to ze jak ktos przyjezdza na IP bo sie cos dzieje to musza sprawdzic...ciekawe czy to jest standardowa procedura czy tylko w "nadzwyczajnych przypadkach" ??
sie zgadza nie wolno tak przewozic... u nas do szpitala trzeba przyniesc fotelik zeby wydali dzidzie...niestety taka gondola nie jest zbytnio bezpieczna dla dziecka w czasie podrozy !!! nawet smiem twierdzic ze przewozenie dziecka w aucie w takiej gondoli nie jest dopuszczone przez przepisy /ale moge sie mylic !!/ ja wolalabym w drozszy fotelik zainwestowac /wyplaszczajacy siedzisko i zabezpieczajacy glowke !!/ w takiej gondoli dziecko lezy bokiem do kierunku jazdy i pasy dzialaja w prostopadlym kierunku niz dzialanie sily bezwladnosci !! i to wlasnie jest zagrozeniem dla dziecka !! maluszki sa najbezpieczniejsze jesli sa usadowione tylem do kierunku jazdy !!
Kasiu Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin:-)
STO LAT Kasiu:-)
kasiekkk 100 LAT :-):-):-)
Kasia wszytskiego najlepszego!!!!
musiala byc osra nc posluna i maz rzucil go gdzie jakCie robieralwyobraz sobie ze moja bratowa znalazla sliczna suknie za 90zl bo dziewczyna tez bardzo chciala miejsce w szafie i juz byla ugadana a klientka sprzedala jej przed nosem na allegro!!!
u mnie tez wyszlo 1500zl.... ale co zrobic jak nie moge odnalezc gorsetu...

(kto to dopowiedzcie sobie sami-i nie chodzi o meza)

chyba tu chodzi o to ze jak ktos przyjezdza na IP bo sie cos dzieje to musza sprawdzic...
mi tez robili od razu w nocy wszystko...
nawet siusiu badali...
a sa tez szpitale ktore toleruja tylko swoje wyniki..i nic wieceej....
przeed operacja musialam w centrum onkologii czekac jak duren w kolejkach, bo nie chcieli moich pywatnych wynikow..
sie zgadza nie wolno tak przewozic... u nas do szpitala trzeba przyniesc fotelik zeby wydali dzidzie...
dziekuje dziewczyny za zczenie!!:-)
musiala byc osra nc posluna i maz rzucil go gdzie jakCie robieral
skoro nie mozesz go znalezc..
moja jest u rodzicow..i tez mysle o tym zeby ja sprzedac...
ale z realizacja jest gorzej bo nie mam jak po nia jechac...;-)
a ja sobie pozwolilam dzis sluzej pospac tzn do 8...
i wstaje robie dla nas sniadanie..
oczywiscie nie ubrana i a tu kur... kolega mojego meza z pracy na kawe przyjechal..
no szlag mnie trafi co za koles...
8 rano a ten sie wbija ...
wygonilam ich na dol do tesciowej bo ja sie spieszyc nie bede zeby sie ubierac a w sypialni sie nie mam zamiaru bunkrowac:-)
ja torbe mam juz spakowana nawet mam w niej ubranka na wyjscie dla synka..
bo jakby mi je ktos inny spakowal to moj maly wyszedlby jak od pluga oderwany ze szpitala(kto to dopowiedzcie sobie sami-i nie chodzi o meza)
i tez juz wszystko popralam i poprasowalam lezy wzystko zapakowane w torby w szafie...i czeka na Rysia...
a co do maty to moj maz tak samo podchodzi do tego..
ale ja nie kupuje...bo czekam jak ktos zapyta co nam kupic w prezencie to powiem ze mate
sie pyta..to uslyszy odpowiedz![]()