D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w jakim sensie pracuje?? okna czy MON??

ja nie mialam wyborui dlatego ja się wczoraj nie dałam położyć![]()
uratowali mnie przed porodem w 30tc.,ale co sie napatrzyłam to moje...nie dość,że sama z siebie miałam straszne lęki to jeszcze taka' przyjemność' mnie spotkała...a najgorsze jest to,ze leżałam w szpitalu Akademi Medycznej, ktora ma najlepszy sprzet i najlepszych lekarzy, wiec trafiaja do nich najcięższe przypadki z całej Polski ,wiec możesz sobie wyobrazić co tam się działo...jeszcze wczoraj dostalam tragiczna wiadomosc od kolezanki z ktore lezałam w pokoju,ale nie bede o tym pisać, bo nie potrzeba żebyście jeszcze wy się stresowały...hahahaha bylam 1-sza:-)![]()
W Albumie zamieściłam aktualne zdjecie brzuszka ginka powiedziała że jest opuszczony więc możecie sobie ze swoimi porównać ;-)
Okna
Aaaaa ja wiem, Tyy nic nie mówisz - a to swiąteczne porządki są!![]()
co wy mamuski takie niecierpliwe wiem ze koncówka nie jest lekka ale dzidzie maja jeszzcze troche czasu moze jak przestaniecie o tym myslec to sie samo rozzkreci teraz w kolejnosci to natalka nastepna no i karolak z trojpakiem
jeszcze troszeczku bo tu cisza na forum bedzie bez was
co wy mamuski takie niecierpliwe wiem ze koncówka nie jest lekka ale dzidzie maja jeszzcze troche czasu moze jak przestaniecie o tym myslec to sie samo rozzkreci teraz w kolejnosci to natalka nastepna no i karolak z trojpakiem
jeszcze troszeczku bo tu cisza na forum bedzie bez was