Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba Biedronki na Biegunach![]()
dziewczyny co z tym kompotem, bralybyscie sie za to czy wywalic ?hmmm widze ze sie orientujesz w skladachkupilam sobie owocki suszone na kompot, taki mix gruszka, morele, brzoskwinie, sliwki, jablka, iiiii zauwazylam w skladzie dwutlenek siarki !!! czy bralybyscie sie wogole za to? troche mnie przeraza siarka ....
nooo o której ta kolacja ? zamiast karpia bedzie galaretka z brzoskwiniami okej?zmienimy troche tradycje :>
W Smyku są owce na biegunach!!
Moja kumpela zastanawiała się nad tym, no bo chlopiec bujajacy się na koniku czuje się jak kowboj,a kim w takim razie czuje się ujeżdżając owieczke? Zagadka stulecia!
mam tylko brzydkie mysliW Smyku są owce na biegunach!!
Moja kumpela zastanawiała się nad tym, no bo chlopiec bujajacy się na koniku czuje się jak kowboj,a kim w takim razie czuje się ujeżdżając owieczke? Zagadka stulecia!

jak juchas ?? samotny na holi!!!!

turbody cos tam to cienias, moj idol to chuck norris on sobie sam porod odbiera ....

ja piłam z mikołajakmiJest juz edycja swiąteczna limitowana?! Z misiami?:-)
Jak T wróci z pracy, to go wyślę!

dwóch i pół-masakra-jakie to jest głupiez seriali to na wspolnej ogladam
i kosci jak nie zasne
no i przyjaciol i dwoch i pol

Boże uchowajMałgosia jeszcze niebardzo. Ona chyba w grudniu urodzi bo nie chce być listopadówką, bo one tam mają za duży porządek a Małgosia nie jest zbyt ogarniętą osobą i woli trzymać z nami / wytrzymać hehe

jak w "job"Wszystko ze Stonkistonek jest więcej niż biedronek
![]()

mówisz?Przysypiam.
Mnie już ginekolodzy zakazują męża, mam mieć swoją florę bakteryjną. A jak zapytałam czy prezerwatywa wchodzi w grę to powiedzili, że lepiej też nie, bo macica wrażliwa i możemy wywołać skurcze.

Ciąża
Dopuszcza się stosowanie leku Fenistil® krople doustne w okresie ciąży w przypadku ściśle określonych wskazań, na zlecenie lekarza.
Karmienie piersią:
Preparatu Fenistil® krople doustne nie należy podawać kobietom karmiącym piersią.
boje sie dziada

ochydne może i są. Ale jest ich dużo w Polsce, i powinny stać się towarem eksportowym! wtedy wzrosłoby nasze PKB i stalibyśmy się MOCARSTWEM i centrum dowodzenia światem! a kaczory razem z donaldem wysłać w kosmos!
a na prezydenta - Małgosia z M jak Miłość! za bohaterski poród na kanapie we własnym domu, i to na oczach milionów telewidzów!
![]()

i kolejny cud nad Wisłą się staniepierwszej nie
ale po takim celibacie moze wyrosla nowa![]()