Chérie
Mama Danielka
ile ja bym dala zeby troche moje zmniejszyc !!! mam z nimi odwieczny problem !!! jedyna osoba ktora problemu z nimi nie ma jest moj maz !!!
to się ciesz, bo mój coraz częściej dogryza, że jestem prawie jak deska

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ile ja bym dala zeby troche moje zmniejszyc !!! mam z nimi odwieczny problem !!! jedyna osoba ktora problemu z nimi nie ma jest moj maz !!!

emwu bardzo chciałabym pójść za Twoim przykładem![]()
a ja myślałam, że ciężko kupić biustonosz z miseczką e, f... guzik prawda... najtrudniej kupić ładne a i b!![]()
:-) emwu - jeżeli tego właśnie chcesz to nikomu nic do tego.Mi sie te staniki wcale nie podobaja. Dlatego tez nie kupuje. Kupilam kilka takich sztywnych ale wystarczajaco miekkich zeby cycek wyskoczyl.
Jak sie zniszcza to wywale i kupie nastepny.
Po karmieniu i tak sobie silikony wstawie wiec wszystkie cyckonosze do smieci pojda.
Tylko na mnie nie krzyczcie !
Marze o cyckach ponad 10 lat i chocby na mnie 1000 bab naskoczylo i tak sobie zrobie.
Musze tylko 4 miesiace od karmienia odczekac. Tak wiec na nastepna gwiazdke od mikolaja dostane cyckiJuz ustalone.
Silikonuj ile chcesz - tylko sie pochwal jak już będziesz miała odlotowe balony ;-)nietrudno jest kupic z miseczka B ... miseczki F to albo namioty babcine albo masakryczna masakra !!! jedynie w UK jak dotad kupilam fajne biustonosze w duzych rozmiarach ... w porywach kilka modeli z triumpha !!!!
a jak dzis weszlam do sklepu z bielizna i pytam o biustonosze do karmienia to slysze
-"tak sa"
na co ja pytam
-"czy sa w duzych rozmiarach??"
-"tak sa"
-"a 90 F albo 95 E F ??"
-"oooo nieeeeeeeeeeee najwieksze to 90C !!!!!
:-) emwu - jeżeli tego właśnie chcesz to nikomu nic do tego.Silikonuj ile chcesz - tylko sie pochwal jak już będziesz miała odlotowe balony ;-)
Mea - zawsze sie wydaje ,ze A i B to nie problem ale uwierz - to jest problem.
My za malago nie mozemy kupic bo za malych nie ma a jak juz jest lekko przuciasny to splaszcza tak ,ze cycek znika.
W za duzy nie ma co wsadzic i wszystko wyglada tragicznie. Jeszcze jak sa mlode piersi to moze ladnie ale po dziecku mala piers to czasem wyglada tragicznie. Moje na szczescie az takie zle nie byly ale sporo musialam sie nachodzic zeby znalezx stanik w ktorym czulabym sie ladnie, sexi, i wygodnie.