joanna82
Mama Patryka i Filipka
mozesz i raczej wtedy jest zalecana cesarka ! przynajmniej tak twierdzi moj gin !Dzięki Asia :* A wiesz może, czy jak nie zdążę wyleczyć tego badziewia do porodu to czy mogę zarazić maluszka?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mozesz i raczej wtedy jest zalecana cesarka ! przynajmniej tak twierdzi moj gin !Dzięki Asia :* A wiesz może, czy jak nie zdążę wyleczyć tego badziewia do porodu to czy mogę zarazić maluszka?![]()
To fakt produkujecie dość dużo stron i mimo iż zapisałam się tu w październiku to cały czas mam do nadrobienie ok 50-70 stron! Jakiś czas temu myślałam przedstawić się jak już nadrobię te wszystkie zaległości, ale pewnie nigdy by to nienastąpiło
Dzięki za miłe przyjęcie![]()
To fakt produkujecie dość dużo stron i mimo iż zapisałam się tu w październiku to cały czas mam do nadrobienie ok 50-70 stron! Jakiś czas temu myślałam przedstawić się jak już nadrobię te wszystkie zaległości, ale pewnie nigdy by to nienastąpiło
Dzięki za miłe przyjęcie![]()

Asiu dajesz mi nadzieję, że po CC też można szybko dojść do siebie
Ja 27 listopada będę mieć prawdopodobnie już ustalany termin CC,..może nawet na przyszły tydzień...3, 4 grudzień, jak nie to 8,9..nie później, bo już będzie po terminie..
Współczuję Wam dziewczyny tych opuchlizn, drętwień, zgag...tym bardziej doceniam to,że nie mam tych przykrych dolegliwości....
Asiu czy czułaś boleśnie zastrzyk w kręgosłup?Miałaś znieczulane miejsce wkłucia?
Cherie, jak najbardziej polecam babydreama do atopowej skóry. Wszystkie vichy, avene i inne sie chowają, ja też długo szukałam czegoś dla siebie, w końcu zajęłam się biochemią, analizowaniem składów i wiem czego mam używać:-)
Chociaż trzeba było mnie widzieć jak czytałam etykietki i po kolei wywalałam kosmetyki do kosza;-)
Ważne żeby zamiast mydeł i innych detergentów w składzie było coś łagodnego, np betaina. Jakbyś miała pytania o jakieś konkrety to pisz na prv, chetnie odpowiem bo wiem ile czasu mi zajęło zorientowanie się co jest dla mnie dobre...
) i Physiogel krem - może znajdziesz mi coś podobnego a tańszego? :-)
bez komentarza..Cherie, jak najbardziej polecam babydreama do atopowej skóry. Wszystkie vichy, avene i inne sie chowają, ja też długo szukałam czegoś dla siebie, w końcu zajęłam się biochemią, analizowaniem składów i wiem czego mam używać:-)
Chociaż trzeba było mnie widzieć jak czytałam etykietki i po kolei wywalałam kosmetyki do kosza;-)
Ważne żeby zamiast mydeł i innych detergentów w składzie było coś łagodnego, np betaina. Jakbyś miała pytania o jakieś konkrety to pisz na prv, chetnie odpowiem bo wiem ile czasu mi zajęło zorientowanie się co jest dla mnie dobre...
JAK MOZNA O TOBIE ZAPOMNIEC !!! mimo ze na drugim koncu polski mieszkasz![]()

luzik