• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja nigdy zemsty nie przeżyłam, mimo iż zdażyło mi się nawet zjeść trochę miesa z sierścia (czy co to tam było) bleeee. chyba faraon mnie polubił i oszczędził ;-)

ja zjadlam owoce ... i przestalam sie dezynfekowac 70% wodka bo juz nie dalam rady !! i do 2 dni mnie rozwalilo !! dreszcze, odwodnienie, goraczka na wys 39st i 300$ wydane na "konsultacje lekarza" na szczescie mielismy dobre ubezpieczenie!!

Mam pytanie do dziewczyn które mają osobny pokój dla swojego maluszka; czy będziecie spały w tymże pokoiku same z dzieciątkiem, czy razem z mężem ? bo jeśli maluszki budza się średnio co 2-3 godzinki to faceci będą do pracy chodzić totalnie niewyspani, ale spac osobno to też niezbyt miła perspektywa....

reklama
wróciłam po dłuuugiej jak dla mnie nieobecności..
sie u mnie działo..niestety niezbyt dobrze..
wczoraj rano siedziałam sobie.. wstaje z fotela i jak mnie zakłuło w pipce to myslalam ze sie na miejscu posikam..
zgięło mnie w pół i tak stoje.. wołam Bartka.. kroku nie umiałam zrobić..to mnie chłopina przerzucił przez ramie jak worek ziemniaków ( no nie tak do słownie :-D) i polozyl na łóżku.. a ja na tym łóżku leże.. i noga ani drgnę..
momentalnie sie spociłam jak dzika świnia jakaś..
a ten mój kretyn ze cos mam mokro miedzy nogami i czy mi wody nie odeszły o_O
stwierdzilam jadziem do szpitala..
zaniosł mnie do łazienki .. umył ubral a ja cały czas zgięta w połowie bo sie wyprostowac nie umialam..
i prubowałam zejsc po schodach jednoczesnie mowiac ze jedziemy na Rydy..
co schodek to sie darłam w niebogłosy..
no i niestety w wodzisławkim szpitalu wylądowałam.. :-/
pobadali mnie no i tak..
szyjka się mi skróciła dość porzadnie..do tego sie zrobila miekka.. Nikola dalej Nikolą.. z baaaardzo nisko osadzoną główką..
ktg pokazywało skurcze.. o_O
zakaz seksu.. całkowite leżenie.. zero stresu.. magnez i no-spa w diecie..
no i leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć jesli chce chociaż do Świąt dotrwać w dwupaku..
tom sie dowiedziala..

dzisiaj wyszłam na własne żadanie.. byłam tam bez telefonu..mówiłam siermiendze Bartkowi żeby Wam napisał.. ale jak mi to powiedzial
'podczytałem co nie co i przy tylu ciężarnych bał sie w ogole odzywać.'
zrozum durnia jednego.. o_O
Dobrze, że jeszcze w dwupaku. Musisz się Kochana oszczędzać, ale będzie gites:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry