Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety 2 z 3 metod "S" sie nie sprawdziły, zaraz idę próbować ostatniej z mężem
Jutro ostatni dzień naszej wolności, a trzeba wysprzatać dom dla dzidziusia.
Ciężko mi uwierzyć że pewnie wieczorem w poniedziałek bede się miotać z małym przy cycku
Dobranoc
vill,cesarke bedziesz miala?ech,ja w ogole do tej pory nie moge uwierzyc,ze w ciazy jestem.hehehe!
Ja noszę taki rozmiar że w sklepie głupio mi pytać- obecnie 70 k ale robi sie za mały;-) Jak kupowałam w melissie i mi nie pasował to po prostu odsyłałam. A jak mi się podobała ale rozmiar był nie taki to zawsze mozna wymienić. Jak miałam wątpliwosci to dzwoniłam do firmy, pani mnie łączyła ze szwalnia i pytalam sobie czy materiał jest rozciągliwy, czy miseczka mniejsza, większa, jak ułozona- lata wprawy;-) No i jednak taniej mi to wychodzi- koszty przesyłki tez negocjowałam telefonicznie, hihilajtwaj,nie boisz sie tak przez neta kupowac?ze jakis niewygodny bedzie albo za maly,za duzy..Ja zawsze mam takie obawy,a tez zdaloby sie dokupic jakies staniki.
Mea- zobacz sobie tu Olive.pl - pokusa dla zmysłów
Strona która podałaś fajna ale mojego rozmiaru i tak nie znalazłam.. Ja kupuje wszystkie staniki w melissie i jestem bardzo zadowolona- trochę kosztują ale jakośc fajna
Ja biegam ciągle;-) Uczelnia, zakupy, znajomi. Natura jakoś łagodnie się ze mna obchodzi.hmm,no ja ma ten problem,ze mieszkam tak daleko,a teraz juz mi sie nie chce biegac.Jak do tej pory biegalam,jak 16-stka,tak sie skonczylo jakis tydzien temu.
Lorelei,dzieki!Bylabym zla kobieta,gdybym na powitanie narzekala.Wciagnelam sie juz od rana,hehehe!
-to jednak polecam sklepy standardowe. Pomijając to, co pisałam wcześniej, jednak sporo staników odesłałam. Ale u mnie to konieczność i wstyd trochę- wcześniej większość zakupów kończyła się płaczem bo w sklepie słyszałam ze to niemożliwe że mam taki rozmiar