Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jak go "zabezpieczasz" żeby nie obkręcił Ci się z boczku na plecki ? bo ja nie mam pomysłu, nie chcę żeby w jego łożeczku były jakies koce itp bo boję się że może przez przypadek założyć sobie to na główkę, a jak nic mu nie podłożę to po chwili znowu lezy mi na pleckach..
nie ma opcji przekrecenia sie na plecki
predzej na brzuszek
ale tego jak narazie nie robi
A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
teraz jest chyba troche mniejsze
laski problem jest !!
moja agatka zwymiotowala mi teraz po kapieli tak konkretnie ze mam dywan do prania !! fontanna taka poszla ze szok !! no i teraz nie wiem co jest grane !! jadla dzis na obiadek zupke gernera jazynowa - palaszowala ze az milo !! /jazynowe dotad jadla tylko z hippa /taka sobie/ i z bobowity /raczej nieteges/ a ta jej smakowala i to bardzo !!
a potem jeszcze zjadla sloiczek bobowity: jablko, banan brzoskwinia ...
no i nie wiem co teraz zrobic ... dac jej mleko ? nie dac nic ... wlasciwie jest teraz nie chce ... moze sprobuje pozniej!!
juz nie wiem co mam robic ...
a jesli bedzie juz mocno wolac to napewno nie tyle co zawsze
lepiej dac pic
u nas caly czas 2x2
az tyle?Hej witam się pięciomiesięcznicowoEh pięć miesięcy temu leżałam na sali pooperacyjnej i cieszyłam się, że już mam mojego bobasa
Mea Aluś ma tak jak za dużo zje

Luuuzna jaki film i na jakim programie?
Julkowi ciemiączko się zrasta, sprawdzam często ale nigdy tego nie mierzyłam.Pediatra powiedział,że może się zrastać nawet do 18-tu miesięcy...A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
U nas na starcie było 2,5 x 2,5 potem przy kolejnym szczepieniu 2x2, potem za kolejne 6 tygodni 1,5x1,5 potem chyba 1x1 , albo 1x1,5 juz nie pamietam, a teraz nie czuje zeby sie zmniejszylo. Lekarka powiedziala,zeby sie tym nie przejmowac, bo moze do 1,5 roku sobie spokojnie zarastać to przednie ciemiączkoA i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
Sto lat!!! Najlepszego !!!!Hej witam się pięciomiesięcznicowoEh pięć miesięcy temu leżałam na sali pooperacyjnej i cieszyłam się, że już mam mojego bobasa
Moja koleżanka ma córkę 2 lata i 7 miesięcy..i jeszcze jej całkiem ciemiączko nie zarosło..i chodzi tylko na kontrolę co 3 miesiące..ma już bardzo małe..ale po prostu jej tak wolno zarasta i lekarz powiedział że do 3 rż nie ma się co martwić (jeżeli oczywiście nie ma innych niepokojących objawów)A i jeszcze jedno, tak pisałam o tym moim Filipowym ciemiącku, ze nie zarasta wogóle, tp. czy Waszym dzieciom juz zarasta, a jeśli tak to o ile już się zmniejszyło ?
Hej witam się pięciomiesięcznicowoEh pięć miesięcy temu leżałam na sali pooperacyjnej i cieszyłam się, że już mam mojego bobasa