reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

A ja dziś zadzwoniłam do swojego wujka który jest lekarzem czy nie mógłby jutro obejrzeć tej mojej Hanuli bo jakoś nie jestem przekonana żeby jej dawać drugi tydzień antybiotyk! W dodatku babka w aptece powiedziała A że wg niej to jest za słaba dawka i że powinniśmy zgłosić do Izby lekarskiej że nasza przychodnia przez tak długi czas nie zapewnia pediatry skoro nasz jest na urlopie :( Ale zobaczymy co jutro wujek powie..on pediatrą też nie jest ale mam do niego dużo wieksze zaufanie niż do tych zwykłych w przychodni...

a ile tygodni ma brac ten antybiotyk???
mojej siostry syn ma brac 4 czy 6 tygodni tylko on to ma problem z migdałami
non stop gardło zawalone
maja go zapisac na wyciecie

reklama
Witam :)
Z Nassi tradycyjnie buszujemy z rana :-D

Mały mi wstał o 5 znów:shocked2: A nie wyspałam się, bo gapiłam się na ten film wczoraj i zasnąć nie mogłam:-D a T w kółko powtarzał 'Co w nim takiego fajnego?' Myślałam, że pęknę:-D:-D
A teraz sobie cwaniak śpi:dry: Dziś w końcu mamę zobaczę, to muszę skoczyć po kwiatki i czekoladki jakieś;-)
Mam zamiar jeszcze zahaczyć o fryzjera:-)

Dobra zbieram dupsko, bo mały się budzi a ja nawet nie ubrana :sorry:

Witam :)
Z Nassi tradycyjnie buszujemy z rana :-D

Mały mi wstał o 5 znów:shocked2: A nie wyspałam się, bo gapiłam się na ten film wczoraj i zasnąć nie mogłam:-D a T w kółko powtarzał 'Co w nim takiego fajnego?' Myślałam, że pęknę:-D:-D
A teraz sobie cwaniak śpi:dry: Dziś w końcu mamę zobaczę, to muszę skoczyć po kwiatki i czekoladki jakieś;-)
Mam zamiar jeszcze zahaczyć o fryzjera:-)

Dobra zbieram dupsko, bo mały się budzi a ja nawet nie ubrana :sorry:

To się strasznie nabuszowałyśmy razem ! :)
Ja jutro zobaczę swoją mamę i też muszę dać spóźniony prezent na Dzień Mamy :)
U mnie młody też już wstał ....
Remontują blok w którym wynajmujemy ehh, nawet prania nie wywiesze na balkon przez jakieś 2 miesiące :/

Remontują blok w którym wynajmujemy ehh, nawet prania nie wywiesze na balkon przez jakieś 2 miesiące :/

o ja;/ ale lipa ;/ a teraz najlepsza pogoda żeby ciuchy na balkon wystawić...
a ja swojego uśpiłam jeszcze smoczkiem :-D to mam czasu więcej ;-)

Ostatnia edycja:
oj wiem, co przeżywasz:tak: u nas tez remontują dom w którym mieszkamy , hałasu co nie miara, ale na szczęście przenieśli sie juz na druga stronę budynku, także u małego w pokoju jest spokój, ale tak samo jak Ty ja tez prania nie moge wystawić na balkon, no ale u mnie jeszcze max 2 tyg i kończą:) ale okna mam zapaćkane że szok;)

reklama
Do góry