NeSSi
Moderatorka
Zaś 5 semestr wyniesie mnie 4.000 tyś :/Obliczyłam sobie, że moje studia pochłoną 4x po 2.000 zł+ koszta praktyk i koszta dojazdu do stolicy + pewnie jeszcze jakieś nieznane mi koszta związane ze studiowaniem ...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaś 5 semestr wyniesie mnie 4.000 tyś :/Obliczyłam sobie, że moje studia pochłoną 4x po 2.000 zł+ koszta praktyk i koszta dojazdu do stolicy + pewnie jeszcze jakieś nieznane mi koszta związane ze studiowaniem ...
![]()
ja julce dawałam hippolitki..... a teraz sobie zajada zwykle chrupki kukurydziane... i starsznie szybko jej to idziemoga juz jesc chrupki??
i ktoras z dziewczyn pisala kiedys o miskoptach...a ja nigdzie nie moge dostac takich od 5 m-ca;/
widzialm tylko od 9 i od 10;/
dolaczamy do zyczenMonika WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)
witam sie , myidziemy wlasnie na szczepiuonki...
dzis KONCZYMY 5 MIESIECY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obliczyłam sobie, że moje studia pochłoną 4x po 2.000 zł+ koszta praktyk i koszta dojazdu do stolicy + pewnie jeszcze jakieś nieznane mi koszta związane ze studiowaniem ...
![]()

Ja magisterskie kończyłam też dziennie (5 lat) a teraz jeszcze chce mi się kolejnego zawodu : )olej studia zostań ninja!
A tak na serio to studia są drogie;/ ja studiuję dziennie, ale mam mnóstwo znajomych na zaocznych i się nasłucham ;/ zresztą bez płacenia za kierunek masz do kupienia książki, jakieś pierdoły...uzbiera się drobnicy i wychodzi niezła sumka...
Ja magisterskie kończyłam też dziennie (5 lat) a teraz jeszcze chce mi się kolejnego zawodu : )

pamiętam
ale tak mi się zebrało na podliczenia...ciągle trzeba za coś płacić...eh
Chrzanić obliczenia! bEdziEm Nindżja![]()

Ja dwa kierunki skończyłam. Więc mam dość już studiowania ale ciągnie mnie żeby od października podyplomówke zrobić;-) I chyba się zmotywuję;-) Poza tym poważna Pani jestem hehe i kolejny kierunek nic mi nie da, jedynie satysfakcję, no ale skoro checi sa to trzeba wykorzystać, bo kto wie co za kilka lat będzie
No ładnie już chłopaki zaczynają hahaha
Za to mój Antek wszystkich uświadamia, tzn, że dziewczyny to duże cycki mają, no a chłopaki maja jajo a dziewczyny żabę;-) No i on mam małe jajo ale tatuś to juz ma naprawdę duże![]()

Obliczyłam sobie, że moje studia pochłoną 4x po 2.000 zł+ koszta praktyk i koszta dojazdu do stolicy + pewnie jeszcze jakieś nieznane mi koszta związane ze studiowaniem ...
![]()
tylko łapac sie za kieszen
taka rzeczywistosc niestety:-(

kurcze nic sie nie chce:-(